Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Bouwtoezicht in The City Post Zwolle

ZWOLLE - Tijdens de Dag van de Bouw zette we dit iconische bedrijfspand al even in de spotlights; The City Post in Zwolle.

Het duurzame multi-tenant kantoorgebouw biedt straks ruimte aan en breed scala aan huurders, welke in verschillende fasen zullen inhuizen.  

De afgelopen weken hebben diverse huurders, waaronder ABN AMRO, BDO, Move, Finanxe, IJsselvliet, Atriensis en CBRE de sleutel al ontvangen. Zij gaan allen huren in Fase 1 van de ontwikkeling van het oude postkantoor in de spoorzone van Zwolle, bestaande uit ca. 13.500 m2 VVO verdeeld over 5 verdiepingen en ca. 170 inpandige parkeerplaatsen. Na de zomer zullen de eerste huurders hun intrek in het markante object nemen.

In de tussentijd zijn er vanuit Curo Vastgoed dagelijks uitvoerders ter plaatse voor het uitvoeren van het bouwtoezicht en de bijbehorende coördinatie op locatie. Gedurende de werkweek is de uitvoerder het eerste aanspreekpunt voor huurders, leveranciers, afbouwende partijen en andere betrokkenen, teneinde de afbouw en inrichting voor alle partijen ordelijk en veilig in goede banen de leiden. Dit bouwtoezicht voert Curo Vastgoed in nauwe samenspraak met ontwikkelaar DC Vastgoed uit. Bouwtoezicht door een ervaren uitvoerder is één van de op maat dienstverleningen die Curo Vastgoed aan haar opdrachtgevers kan bieden.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf