Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Bouw en verkoop Zuiderwal Lochem gestart

LOCHEM - Midden in het centrum van Lochem, op de hoek van de Zuiderwal en de Schoolstraat, wordt nieuwbouwplan ‘Zuiderwal’ gerealiseerd. In totaal komen er acht appartementen, onderverdeeld in vier levensloopbestendige benedenwoning en vier maisonnettes. Curo Vastgoed neemt het projectmanagement op zich, Kreunen Bouw de realisatie en Nieuw Wonen Achterhoek, onderdeel van Thoma Post Makelaars verkoopt de appartementen.

Mensen uit heel Nederland vestigen zich graag op deze unieke en veelzijdige plek in de Achterhoek. Het historische centrum met de Kleine Markt en diverse restaurants en de nabije natuur zorgen voor een prettige leefomgeving. Ook voorzieningen als scholen, schouwburg, goede ontsluiting met de A1, diverse sportclubs en een eigen treinstation maken deze plek zeer gewild.

Het appartementencomplex wordt met hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. De woningen, variërend van 60 m2 tot 110 m2, worden opgeleverd inclusief een complete keuken en badkamer. Duurzaamheid staat bij deze ontwikkeling hoog in het vaandel, zo zijn de woningen uiteraard gasloos en beschikken ze over een eigen warmtepomp.

Curo Vastgoed is vanaf het moment van verwerving van de kavel betrokken bij het project en begeleidt de totale realisatie tot en met de oplevering welke naar verwachting medio 2023 plaatsvindt.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf