Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Begeleiding Bouwhuis Groep bij aankoop bouwkavel Deventer

DEVENTER – Wederom heeft Curo Vastgoed mogen bijdragen aan uitbreiding van het ondertussen bekende Edelbox concept van de Bouwhuis Groep uit Apeldoorn. Curo Vastgoed heeft de aankoop van een bouwkavel aan de Hannoverstraat te Deventer begeleid. De kavel ligt op een zichtlocatie op bedrijventerrein Kloosterlanden, aan de rand van het Runshopping Centre de Snipperling.

Het Edelbox Work en Storage concept

Edelbox verhuurt luxe garageboxen voor zzp’ers, ondernemers en particulieren. Deze garages zijn niet alleen te gebruiken voor de opslag van uw spullen, voorraden, auto’s of administratie. U kunt de garage bijvoorbeeld ook gebruiken als kantoorruimte of postadres voor uw onderneming, als werkplaats waar u werkzaamheden voor uw klanten kunt verrichten of als verzendlocatie van uw webwinkelverkopen. Daarnaast biedt Edelbox ruimtes aan voor selfstorage. Deze selfstorage is een verlengde van jouw eigen huis; sfeervol, luxe, modern ingericht en veilig. Sla je studieboeken, wintersportattributen, seizoenskleding, kampeerspullen en andere zaken eenvoudig op in een geconditioneerde en veilige omgeving. Met je telefoon heb je binnen enkele minuten een box gereserveerd en betaald waarna je direct digitaal toegang krijgt tot jouw eigen opslag. Heel gemakkelijk dus en op elk moment van de dag te regelen.

Locatie Deventer

Deventer wordt de derde Edelbox Work en Storage locatie, naast de locaties in Apeldoorn en Groningen. Edelbox opent de locatie in Deventer medio december 2021. De locatie is vanuit zowel het centrum als de snelweg A1 eenvoudig te bereiken. In deze vestiging komt een mix van Edelbox Work en Edelbox Selfstorage.

Aankoopbegeleiding door Curo Vastgoed

Voor deze inmiddels langdurige opdrachtgever heeft Curo Vastgoed de aankoop van een kavel begeleid. Onze vastgoedexperts kennen de markt en kunnen u daarom uitstekend begeleiden bij aankoop en verkoop van panden en kavels. Mochten we u vrijblijvend kunnen adviseren, dan vernemen we graag uw reactie.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf