Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Assetmanagement; commerciële begeleiding Makelaars Apeldoorn

APELDOORN - Bij het uitvoeren van de dienstverlening Assetmanagement voor onze opdrachtgevers gaat het niet alleen om voorzien in allerlei op maat commerciële rapportages of het management van de huurovereenkomsten. Om een zo mooi mogelijk rendement voor onze opdrachtgever te behalen, hoort bij Assetmanagement ook het commercieel begeleiden van BOG makelaars. Curo Vastgoed vormt in dat geval de link tussen de opdrachtgever en de makelaar.

Zo hebben we recent twee lokale makelaars middels een bemiddelingsovereenkomst gecontracteerd voor het object aan Linie 604-622 te Apeldoorn. In dit courante object genaamd La Bellecroix is kantoorruimte beschikbaar gekomen, welke Thoma Post Bedrijfsmakelaars en Rodenburg Makelaars Apeldoorn in collegiale samenwerking gaan weder-verhuren.

De eerste bezichtigingen zijn al geweest en de eerste concrete huurvoorstellen zijn uitgebracht. Curo Vastgoed behartigt de belangen van de eigenaar van het object en stemt vanuit die hoedanigheid de huurvoorstellen en de uiteindelijke huurovereenkomsten met de betrokken makelaars af. De makelaars hebben het netwerk en het contact met de potentiële huurders, Curo Vastgoed maakt de vertaalslag naar de eigenaar-verhuurder, voorzien van commerciële, cijfermatige onderbouwing. Een goede samenwerking die vaak tot mooie successen leidt!

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf