Customization under one roof
Experienced team and short lines of communication
Current insight with online portal

Topicus Healthcare B.V. nieuwe huurder Arnhem Building

Topicus Healthcare B.V., IT-partner voor de zorg, breidt per 2 april 2024 uit naar Arnhem. Topicus betreft een kantoorruimte van bijna 450 m2 op de 4e verdieping van het 9 verdiepingen tellende bedrijfsverzamelgebouw “Arnhem Building” aan de Oude Oeverstraat 120 te Arnhem, centraal gelegen aan de rand van het centrum van Arnhem.

Closing van de deal is verzorgd door het assetmanagement team van Curo Vastgoed. De verhuurtransactie is tot stand gekomen met dank aan BVM Makelaars.

Topicus is in 1998 vanuit Enschede opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een IT-partner met meer dan 1000 ambitieuze medewerkers. Met behulp van technologie verbinden ze mensen, systemen en data in platformen met elkaar. Daarmee maken ze impact op het onderwijs, het sociaal domein, de financiële wereld en de zorg.

Topicus Healthcare fungeert als IT-partner in de (inter)nationale zorgwereld. Denk aan het faciliteren van één platform voor zorgverleners & patiënten en software die ondersteuning biedt bij de screening van het bevolkingsonderzoek naar darmkanker. Circa 20 collega’s van Healthcare Analytics, de data-tak van Topicus in de Zorg, starten op 2 april in de Arnhem Building. Ook worden er binnenkort nieuwe vacatures opengezet voor deze locatie.

Rob de Negro, propositie lead Healthcare Analytics: ‘Met deze nieuwe locatie zitten we pal naast het station in de binnenstad van Arnhem. Zo zijn we goed bereikbaar voor onze collega’s en klanten. En bijkomend voordeel is dat we zo ook laagdrempelig studenten kunnen ontvangen. Dat helpt enorm, want we staan altijd te springen om nieuwe talenten die met data en AI aan de slag willen.’

Naast het eerder aangekochte complex Leeuwenbrug deel II in Deventer, waar ca. 600 werkplekken beschikbaar zijn, is Topicus te vinden in o.a. Utrecht, Groningen, Leiden en dus binnenkort ook in Arnhem.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
Follow us
Contact information
Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl
KvK: 56 277 172
erkend-leerbedrijf