Customization under one roof
Experienced team and short lines of communication
Current insight with online portal

Oprichtings-vergadering VvE Pracht Zutphen

Dinsdag 21 mei waren wij te gast in Theater Hanzehof te Zutphen voor de oprichtingsvergadering van de Vereniging van Eigenaren van het nieuw te ontwikkelen appartementencomplex Pracht, gelegen in de wijk Noorderhaven te Zutphen.

Het complex is in ontwikkeling bij Heijmans Vastgoed en bestaat uit drie riante zgn. ‘woontorens’ waarin in totaal 74 appartementen en 6 penthouses worden gevestigd. Het complex heeft een gezamenlijke onderliggende parkeergarage en wordt omgeven door groen.

Er zijn nog een beperkt aantal appartementen te koop, dus mocht u nog op zoek zijn naar een prachtige woonlocatie pal aan de oever van de IJssel, dan zijn er nog mogelijkheden! De bouw is in volle gang, de eerste appartementen worden dit jaar nog opgeleverd.

Curo Vastgoed is door Heijmans aangesteld als VvE-beheerder. Wij zorgen er allereerst voor dat de VvE wordt opgericht én ingericht en begeleiden de leden bij alle opstartzaken. Tijdens deze eerste vergadering hebben alle aanwezige leden o.a. het bestuur gekozen, met elkaar kunnen kennismaken en informatie gekregen over het reilen en zeilen binnen een VvE.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde oprichtingsvergadering en wensen alle toekomstige bewoners van het “Pracht(ige) complex” alvast veel woonplezier.

Interesse in onze VvE dienstverlening voor u als ontwikkelaar, of ook op zoek naar een beheerder voor uw (nog op te richten) VvE? Kijk op onze website voor meer informatie.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
Follow us
Contact information
Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl
KvK: 56 277 172
erkend-leerbedrijf