Customization under one roof
Experienced team and short lines of communication
Current insight with online portal

Continu Professionals continueert verblijf in Ambiance Arnhem 

ARNHEM - Na een succesvolle onderhandelingsronde heeft huurder Continu Professionals zijn handtekening gezet onder een hernieuwd langjarig huurcontract. Het gehuurde betreft een kantoorruimte van ruim 550 vierkante meter op de tweede verdieping van het in het oog springende kantoorgebouw Ambiance. Dit prominente kantoorgebouw, gelegen op het welbekende kantorenpark De Gelderse Poort in Arnhem, bevindt zich op slechts enkele minuten rijden van de A12. Dit maakt de locatie een goede uitvalsbasis voor deze landelijk werkzame intermediair.

De gerenommeerde naam 'Continu' is niet alleen lokaal, maar zeker ook landelijk bekend. Als vooraanstaande intermediair dragen zij al meer dan 25 jaar bij aan de verwezenlijking van groeiambities binnen de bouw, techniek, civiele techniek, woningcorporaties en de publieke sector. Als vertrouwde partner met een uitgebreid netwerk weten ze waar de kansen en uitdagingen liggen op het gebied van groei en continuïteit.

Continu Professionals huurt al ruim 10 jaar in het object en heeft met het vervolgen van het verblijf in Ambiance besloten tot een aanzienlijke renovatie van de toegewezen kantoorruimte, waarmee zij de ruimte naar eigen inzicht en moderne standaarden zal transformeren.

Als houder van een bronzen Ecovadis medaille was duurzaamheid een cruciaal aandachtspunt voor Continu Professionals tijdens de intensieve onderhandelingen. In dit opzicht heeft Curo Vastgoed, als vertrouwde adviseur van de eigenaar, succesvol aangestuurd op het implementeren van duurzame oplossingen. Het resultaat is de installatie van PV panelen op het dak van het pand. Zowel eigenaar als huurders profiteren van deze investering. Deze gezamenlijke inspanningen op het gebied van duurzaamheid weerspiegelen een vooruitstrevende visie op vastgoedbeheer van zowel eigenaar, huurder als vastgoedmanager.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
Follow us
Contact information
Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl
KvK: 56 277 172
erkend-leerbedrijf