Customization under one roof
Experienced team and short lines of communication
Current insight with online portal

8e en 9e verdieping De Poort van Deventer opgeleverd aan Taurus Corporate Finance

Taurus Corporate Finance is sinds 2019 reeds gevestigd op de 3e verdieping van het vooraanstaande complex ‘De Poort van Deventer’. Door de aanzienlijke groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt bleek er behoefte aan letterlijk meer ruimte. Inmiddels heeft Taurus intrek genomen op de 8e én 9e verdieping, waar men elke dag kan genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over Hanzestad Deventer.

Taurus is de partner voor een succesvolle (internationale) bedrijfsovername, herstructurering of waardering van ondernemingen. Met een schat aan kennis en ervaring tracht Taurus, met een persoonlijke touch, ieder bedrijf met advies en aanpak op maat zo goed mogelijk van dienst te zijn. In 2023 zijn zij niet voor niets op het Fusie & Overname Jaarcongres uitgeroepen tot “Overnamekantoor van het Jaar”.

Taurus noemt zich ook wel het Oostas-kantoor, ofwel de kwaliteit die geassocieerd wordt met de Zuidas, maar wel met de nuchterheid en benaderbaarheid van het oosten. Deze associatie heeft Taurus nu ook met haar inrichting op de 8e en 9e verdieping!

Zoals eerder bericht heeft het assetmanagement team van Curo Vastgoed gezorgd voor closing van de deal voor wat betreft de uitbreiding en hernieuwing van de huurovereenkomst. Daarnaast heeft het projectmanagement team de volledige verbouwing en transformatie op zich genomen, uiteraard in samenspraak met de huurder. Met behulp van een interieurarchitect zijn beide etages omgeturnd tot een werkelijk prachtige en zeer luxe state-of-the-art kantoorruimte.

Nu de etages turn-key zijn opgeleverd, en Taurus inmiddels een aantal weken werkzaam is in deze ‘hernieuwde’ omgeving willen wij u het eindresultaat van deze inspirerende werkomgeving uiteraard niet onthouden.

Wij wensen Taurus heel veel succes en plezier op deze nieuwe werkplek, en voor een ieder; kijk én geniet van de beelden!

Ook op zoek naar kantoorruimte voor uw bedrijf? Er is nog ruimte beschikbaar in De Poort van Deventer. Op zoek buiten Deventer? Dat kan uiteraard ook. Neem vrijblijvend contact met ons op, en een van onze vastgoedspecialisten bespreekt graag de opties en de mogelijkheden met u.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
Follow us
Contact information
Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl
KvK: 56 277 172
erkend-leerbedrijf