Curo Vastgoed

Uw partner op het gebied van vastgoed

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Over ons

Curo Vastgoed is bijna 10 jaar geleden ontstaan, vanuit de gedachte om opdrachtgevers vanuit inhoudelijke kennis en ervaring volledig te ontzorgen bij vastgoed vraagstukken en projecten. Curo Vastgoed is destijds opgericht door de huidige directeuren Marthijn Weijermars en Pascal Kok, die elkaar al ruim 20 jaar kennen vanuit de vastgoedwereld en intensief hebben samengewerkt. Waar bij de start van Curo Vastgoed de focus lag op een portefeuille met panden in de regio, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de vastgoedbranche in heel Nederland en zelfs over de grens. Door snel te handelen middels korte lijnen en tevens transparant te werk te gaan, omschrijven de opdrachtgevers Curo Vastgoed als betrouwbaar.

Met een team van 9 professionals wordt gewerkt vanuit het centraal gelegen kantoor in Deventer. Curo Vastgoed werkt voor partners als Gelredome, Lomax Vastgoed, Buvast Ontwikkeling, Barrage Vastgoed en vele anderen. Dagelijks houdt Curo Vastgoed zich bezig met diensten als full-service vastgoedbeheer, VvE beheer, property-, asset- en projectmanagement en consultancy.

Rendement

Curo Vastgoed beheert vastgoed in heel Nederland. Van kantoorgebouwen, logistiek vastgoed, bedrijfsruimten, winkelcentra en woon(zorg)gebouwen tot parkeergarages. Met ervaren vastgoedspecialisten zetten we ons in om uw vastgoed optimaal te laten renderen.

Actueel, snel & efficient

Actuele informatie, snelle communicatie en een hoge efficiency. Dat is waar de vastgoedsector steeds meer om vraagt en dat is wat wij bieden. Zoals met actuele, duidelijke rapportages op de momenten dat de opdrachtgever het verlangt, een geheel transparante dienstverlening en aandacht voor de tevredenheid van de gebruiker.

Ervaren team

Institutionele en particuliere beleggers kunnen bij ons terecht voor commercieel, technisch en financieel vastgoedmanagement. Het Curo Vastgoedteam heeft ervaring met het management van ruim 4.000.000 m2 aan vastgoed en heeft meer dan 250.000 m2 vastgoed ontwikkeld en gerealiseerd. Lees meer over onze projecten op de nieuwspagina.

Team Curo Vastgoed

ING. M.C. (MARTHIJN) WEIJERMARS

Partner en oprichter

Marthijn Weijermars, partner en oprichter van Curo Vastgoed, is verantwoordelijk voor het commerciële vastgoedmanagement. Hij houdt zich in het bijzonder bezig met consultancy, de aankoop, verkoop en verhuur van vastgoed. Daarnaast is Marthijn verantwoordelijk voor het relatiemanagement en onderhoudt hij de contacten met gebruikers.

Na zijn studies Bouwkunde en Bouwtechnische Bedrijfskunde heeft Marthijn een aantal jaren ervaring opgedaan als projectontwikkelaar in commercieel vastgoed. Hij heeft zijn weg daarna vervolgd als Asset Manager bij Hanzevast Real Estate te Groningen. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het assetmanagement van de kantorenportefeuille in Oost, Midden en Noord- Nederland.

ING. P.J.H.M. (PASCAL) KOK

Partner en oprichter

Pascal Kok, partner en oprichter van Curo Vastgoed, is verantwoordelijk voor het technisch vastgoedmanagement van de in beheer zijnde objecten. Daarnaast houdt hij zich bezig met het projectmanagement van diverse (af)bouwprojecten aan de in beheer zijn de portefeuille en diverse nieuwbouw projectontwikkelingen voor diverse opdrachtgevers.

Na zijn studies Bouwkunde en Management heeft Pascal een aantal jaren ervaring opgedaan in de aannemerij, onder andere bij de BAM. Daarna is hij gedurende 12 jaar verantwoordelijk geweest voor het projectmanagement van kantoorontwikkelingen voor diverse opdrachtgevers zoals Achmea, KPN, Rabobank en Cito. Bij deze kantoorontwikkelingen was Pascal verantwoordelijk vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoering.

DRS. I. (IVONNE) DRIESSEN - KAMIES RA

Controller

Ivonne Driessen – Kamies is het aanspreekpunt binnen Curo Vastgoed op het gebied van financiën. Ze is eindverantwoordelijk voor de beheeradministraties en voor de financiële bedrijfsvoering van Curo Vastgoed. Daarnaast houdt ze zich bezig met de algemene bedrijfsvoering.

Na haar studie Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen is Ivonne haar carrière gestart als accountant bij PwC. In deze periode heeft ze de opleiding tot registeraccountant afgerond. Na diverse jaren te hebben gewerkt in de accountancy heeft ze ruime ervaring opgedaan als controller in het bedrijfsleven.

N. (NIEK) ROELOFS

Vastgoed Manager

Niek Roelofs is het aanspreekpunt binnen Curo Vastgoed op het gebied van vastgoedmanagement. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden aangaande het financiële, technische en commerciële vastgoedmanagement.

Na het succesvol afronden van zijn studies Bouwkunde en Vastgoed en Makelaardij is Niek in 2016 begonnen met werken bij Curo Vastgoed. Gedurende beide studies heeft Niek veel ervaring opgedaan via zijn stages bij diverse bouwbedrijven, een VvE-beheerder en een woningcorporatie. Tijdens het afstuderen deed Niek onderzoek naar huurprijsherzieningen binnen horecavastgoed.

J.J. (MANDY) BROEKMAN - SCHEERDER MSC

Vastgoed Adviseur

Mandy Broekman-Scheerder is als Vastgoed adviseur werkzaam binnen Curo Vastgoed. Zij houdt zich dagelijks bezig met commercieel vastgoedmanagement, zowel van panden in portefeuille als van nieuw te verwerven panden. Daarnaast houdt ze zich bezig met HRM binnen Curo Vastgoed. 

Na een werkverleden in de makelaardij en het succesvol afronden van haar studie Facility and Real Estate Management, heeft Mandy uitgebreide ervaring opgedaan binnen een dynamische, grote landelijke speler in de arbeidsbemiddeling. Haar tijdens de studie opgedane kennis, tezamen met de in het werkveld opgedane commerciële kennis inzake HR en relatiemanagement, combineert Mandy dagelijks tijdens haar huidige werkzaamheden.

M.O. (MARCO) SLIJKHUIS

Technisch Vastgoed Manager

Marco Slijkhuis is bij Curo Vastgoed werkzaam als Technisch Vastgoed Manager. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden aangaande het technisch vastgoedmanagement, zowel voor panden in beheer als voor nieuw te verwerven panden.

Na het behalen van zijn diploma Facilitair Leidinggevende is Marco zijn loopbaan begonnen bij NederWoon Vastgoedbeheer B.V., een landelijke speler op de vastgoedmarkt. Na hier 3,5 jaar werkzaam te zijn geweest, is hij in juni 2020 bij Curo Vastgoed gestart.

Zijn opgedane praktijkkennis, regionale netwerk en ruime ervaring inzake oplossings- en servicegerichte communicatie met verschillende partijen, zal Marco dagelijks inzetten om het technische beheer van de panden in zijn portefeuille zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

E. (ERWIN) BINNENPOORTE

Technisch Vastgoed Manager

Erwin Binnenpoorte is als Technisch Vastgoed Manager werkzaam binnen Curo Vastgoed. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden aangaande het technisch vastgoedmanagement, zowel voor panden in beheer als voor nieuw te verwerven panden.

Met een uitgebreide opleidingsachtergrond in Bouwkunde heeft Erwin werkervaring opgedaan bij een bouwkundige aannemer, bij toeleveranciers in de bouwsector en de laatste jaren in het vastgoedmanagement van zowel woningen als van commercieel onroerend goed.

In de rol van technisch manager in het vastgoedbeheer heeft Erwin ervaring met diverse soorten opdrachtgevers, van pensioenfondsen tot particuliere opdrachtgevers. Middels een open en correcte communicatie naar zowel opdrachtgevers, huurders als (onder)aannemers, zal Erwin zich dagelijks inzetten om het technische beheer van de objecten in zijn portefeuille zo optimaal mogelijk uit te voeren.


erkend-leerbedrijf