• Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Rotterdam

Bent u vastgoedeigenaar in Rotterdam? Curo Vastgoed is uw partner in strategisch vastgoedbeheer voor uw panden in Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat alle zaken rondom uw vastgoed geregeld zijn. Dit doen we met onze uitgebreide expertise en met een zorgvuldige en persoonlijke aanpak. Hoe haalt u zoveel mogelijk rendement uit uw vastgoed? Curo Vastgoed weet raad. Wij nemen het technische beheer van uw vastgoed uit handen en kunnen u zelfs ontzorgen tot en met de verbouwing of renovatie van uw vastgoed in Rotterdam. Bij Curo Vastgoed bent u tenminste verzekerd van:
 • een vaste, specialistische contactpersoon;
 • gebouwonderhoud tegen de beste tarieven;
 • de mogelijkheid tot snel schakelen door een groot netwerk van partners;
 • een 24/7 storingsdienst voor uw huurders.
Maak een plan op maat voor mij

Vastgoed management
 • Landelijke dekking, sterke regionale partner
 • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
 • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
 • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
 • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
 • Actueel inzicht met ons online portaal

Wat is vastgoedmanagement in Rotterdam?

Beschikt u over vastgoed in Rotterdam en heeft u een partner nodig als het gaat om het managen van uw vastgoed? Wij adviseren u graag over de verhuur van uw vastgoed in Rotterdam en geven u inzicht in alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

Duurzaam vastgoedbeheer

Curo Vastgoed biedt u onder andere een MeerjarenOnderhoudsPlan aan, zodat u zeker bent van een zo duurzaam mogelijk beheer van uw vastgoed. U heeft geen omkijken meer naar het onderhoud van uw panden. Daarnaast nemen we u het contact met uw huurders ook uit handen als het gaat om het onderhoud van uw pand. We houden u uiteraard op de hoogte via overzichtelijke rapportages én u profiteert van duurzame relaties met uw huurders. Dankzij dit plan kunt u uw tijd weer aan andere belangrijke zaken besteden.

Commercieel management

Curo Vastgoed regelt middels commercieel management alles omtrent de verhuur van uw vastgoed in Rotterdam. Als het gaat om huurprijzen en indexaties, kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Ook zetten we onze expertise in om uw inkomstenstroom constant te houden en om uw investeringen zo rendabel mogelijk te maken. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders, Curo Vastgoed is uw partner.

Technisch en financieel management

Middels onder andere een 24-uurs service, facilitair beheer, energiemanagement, inkoop op basis van voordelige onderhoudscontracten van onze partners, en planning van onderhoudswerkzaamheden bent u verzekerd van efficiënt vastgoedmanagement en behoudt uw pand haar waarde. Dankzij onze hands-on werkwijze en een geavanceerde systeem, heeft u altijd en overal inzicht in het proces en de actuele stand van zaken. Heeft u behoefte aan inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed? Dankzij Curo Vastgoed bent u goed op de hoogte.

Wat kost vastgoedbeheer in Rotterdam?

Curo Vastgoed streeft altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar. Voor onze diensten maken we altijd een offerte op maat. U kunt bij Curo Vastgoed enkel onze technische en financiële diensten afnemen, of u breidt de dienst uit met verschillende commerciële diensten. Weet u wat u wil, dan doen wij een passend voorstel. Alles is bespreekbaar bij ons.

Meer weten over vastgoedbeheer in Rotterdam?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Rotterdam, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaatschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is.

Maak een afspraak

Onafhankelijk, daadkrachtig en servicegericht zijn de kernwaarden van onze organisatie.
Daar zijn we trots op!

Pascal Kok & Marthijn Weijermars