• Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Hoogeveen

Beschikt u over vastgoedpanden in Hoogeveen en bent u op zoek naar een strategisch partner? Curo Vastgoed is uw partner op het gebied van strategisch vastgoedbeheer. Met onze uitgebreide expertise en met een zorgvuldige en persoonlijke aanpak, nemen wij allerlei zaken rondom vastgoedbeheer uit handen. We adviseren u graag in hoe u zoveel mogelijk rendement uit uw vastgoed behaalt. Wij nemen het technische beheer van uw vastgoed uit handen en kunnen u zelfs ontzorgen tot en met de verbouwing of renovatie van uw vastgoed in Hoogeveen. Bij Curo Vastgoed bent u tenminste verzekerd van:

 • gebouwonderhoud tegen de beste tarieven;
 • een vaste, specialistische contactpersoon;
 • de mogelijkheid tot snel schakelen door een groot netwerk van partners;
 • een 24/7 storingsdienst voor uw huurders.

Maak een plan op maat voor mij

Vastgoed management
 • Landelijke dekking, sterke regionale partner
 • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
 • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
 • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
 • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
 • Actueel inzicht met ons online portaal

Wat is vastgoedmanagement in Hoogeveen?

Beschikt u over vastgoed in Hoogeveen, maar kunt u wel wat deskundig advies gebruiken over hoe u uw vastgoed in goede staat houdt, waarbij het tevens functie en waarde behoudt? Curo Vastgoed staat u bij in alle zaken rondom het managen van uw vastgoed. Wij zijn uw partner op het gebied van technisch en financieel vastgoedmanagement, commercieel management en duurzaam vastgoedbeheer.

Duurzaam vastgoedbeheer

Bent u op zoek naar de juiste manier om uw vastgoed duurzaam te beheren? Met een MeerjarenOnderhoudsPlan via Curo Vastgoed, bent u zeker bent van een zo duurzaam mogelijk beheer van uw vastgoed. Duurzaam vastgoedbeheer zorgt voor functiebehoud en waarde behoud van uw pand. Dankzij dit plan kunt u uw tijd weer aan andere belangrijke zaken besteden die te maken hebben met het beheren van uw vastgoed. Daarnaast nemen we u het contact met uw huurders ook uit handen als het gaat om het onderhoud van uw pand. We houden u uiteraard op de hoogte via overzichtelijke rapportages én u profiteert van duurzame relaties met uw huurders.

Commercieel management

Middels commercieel management regelen we alles omtrent de verhuur van uw vastgoed in Hoogeveen. Wij adviseren u over huurprijzen en indexaties en we zetten onze expertise in om uw inkomstenstroom constant te houden en om uw investeringen zo rendabel mogelijk te maken. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders, Curo Vastgoed is uw partner in vastgoedmanagement.

Technisch en financieel management

Curo Vastgoed helpt u met alle zaken rondom technisch en financieel management wat betreft uw vastgoed in Hoogeveen. Hiermee verzorgen wij voor u 24-uurs service, facilitair beheer, energiemanagement, inkoop op basis van voordelige onderhoudscontracten van onze partners en planning van onderhoudswerkzaamheden. Doordat Curo Vastgoed u al deze zaken uit handen neemt, bent u verzekerd van efficiënt vastgoedmanagement én behoud van waarde van uw pand. Heeft u behoefte aan inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed? Wij houden u op de hoogte middels overzichtelijke rapportages. Wij zorgen dat het onderhoud van uw gebouwen tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding gebeurt. Daarnaast mag u een uitstekende service verwachten voor uw huurders en middels ons geavanceerde systeem heeft u actueel inzicht in het technisch en financieel beheer, wanneer u dat wilt.

Wat kost vastgoedbeheer in Hoogeveen?

Curo Vastgoed maakt altijd een offerte op maat, omdat de prijs onder andere afhankelijk is van welke dienst u van ons afneemt. U kunt bij Curo Vastgoed enkel onze technische en financiële diensten afnemen, of u breidt de dienst uit met verschillende commerciële diensten. Weet u wat u wil, dan doen wij een passend voorstel. Alles is bespreekbaar bij ons.

Meer weten over vastgoedbeheer in Hoogeveen?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Hoogeveen, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaatschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is.

Maak een afspraak

Vastgoed moet uiteraard renderen. Daarom kijken wij nu al naar de kosten en risico’s van later en brengen we de verwachte opbrengsten in kaart. Zo beheren we het vastgoed efficiënt tegen een optimale kostenbeheersing.

Marthijn Weijermars