• Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Groningen en Noord Groningen

Beschikt u over eigen panden? Dan is vastgoedbeheer erg belangrijk en daarbij kunnen wij u helpen! Met commercieel vastgoedbeheer waarbij wij onder meer alle zaken rondom de verhuur regelen maar ook het technische en financiële beheer voor u uit handen nemen. U bent hierdoor zeker dat alles goed voor u wordt geregeld en hoeft hier niet meer zelf naar om te kijken.
Maak een plan op maat voor mij

Vastgoed management
 • Landelijke dekking, sterke regionale partner
 • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
 • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
 • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
 • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
 • Actueel inzicht met ons online portaal

Uw strategische partner

Dat wij strategisch te werk gaan is één ding dat zeker is! Daarbij zetten wij ons maximaal in om rendement te halen uit uw vastgoed in Groningen en Noord-Groningen. Onze specialisten gaan graag voor u te werken en stellen een plan voor uw vastgoed op. Hiermee bereiken wij maximaal rendement en gaan wij hard voor u aan de slag.

 

Het beheer van uw vastgoed

Om vastgoed efficiënt en rendabel te beheren, is kennis van zaken nodig. Van de markt, van gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Dat, en een waardevol netwerk vindt u bij de vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed. Een belangrijke toegevoegde waarde om ook uw vastgoed goed te laten renderen. Nu en in de toekomst.

 

Wij regelen het assetmanagement

Essentieel in het vastgoedbeheer is natuurlijk de verhuur. Wij regelen dat voor u met onze dienst assetmanagement. Commercieel vastgoedmanagement dus waarbij wij zowel werken aan het vinden van huurders als aan het behoud ervan. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

 

Hoe gaan wij te werk?

Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich elke dag weer in om uw vastgoed optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Onze aanpak betekent daarnaast ook dat u kunt rekenen op:

 • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
 • een vast contactpersoon
 • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

Vastgoedbeheer in Groningen en Noord Groningen bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

 

Haal maximaal rendement uit uw vastgoed in Groningen en Noord Groningen

Mogen wij uw vastgoed beheren? Dit kan van alles zijn, namelijk bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren en winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Wij regelen het allemaal voor u. Persoonlijk en deskundig beheren wij uw vastgoed waarbij maximaal rendement nooit uit het oog verloren wordt. Wilt u daar meer over weten? Ons team van vastgoedexperts staat voor u klaar!

Maak een afspraak

Goede kwaliteit gunstig inkopen, inzicht in de financiële situatie en beheersbaarheid van kosten, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Voor onze opdrachtgevers én voor de huurders van de panden pakt dit positief uit.

Ivonne Driessen