• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Ede

Bent u op zoek naar een partner die u bijstaat op het gebied van strategisch vastgoedbeheer in de regio Ede? Met onze uitgebreide expertise en middels een zorgvuldige en persoonlijke aanpak, focussen we ons op alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Wilt u zoveel mogelijk rendement uit uw vastgoed behalen? Dan adviseren we u graag in hoe u dat het beste doet. Wij nemen het technische beheer van uw vastgoed uit handen en kunnen u zelfs ontzorgen, tot en met de verbouwing of renovatie van uw vastgoed in Ede. We maken dan ook altijd een plan op maat. Bij Curo Vastgoed bent u tenminste verzekerd van:

  • Gebouwonderhoud tegen de beste tarieven;
  • een vaste, specialistische contactpersoon;
  • de mogelijkheid tot snel schakelen door een groot netwerk van partners;
  • een 24/7 storingsdienst voor uw huurders.

Maak een plan op maat voor mij

Wat is vastgoedmanagement in Ede?

Beschikt u over vastgoed in Ede die u duurzaam wil onderhouden om de functie en waarde van uw gebouwen te behouden? Bij Curo Vastgoed helpen we u overzicht te krijgen in duurzaam vastgoedbeheer, maar ook in technisch- en financieel management. Wij adviseren u graag over de verhuur van uw vastgoed of geven we u inzicht in alle zaken als het gaat om het beheer van uw vastgoed. Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

Duurzaam vastgoedbeheer

Kunt u wel wat deskundig advies gebruiken over hoe u uw vastgoed in goede staat houdt? Wanneer uw vastgoed in goede staat is en blijft, zal ook de functie en waarde behouden blijven van het pand. Curo Vastgoed biedt u onder andere een MeerjarenOnderhoudsPlan aan, zodat u zeker bent van een zo duurzaam mogelijk beheer van uw vastgoed. U hoeft nergens meer naar om te kijken en u bespaart veel tijd met het plan. Daarnaast nemen we u het contact met uw huurders ook uit handen als het gaat om het onderhoud van uw pand. We houden u wel op de hoogte via overzichtelijke rapportages én u profiteert van duurzame relaties met uw huurders.

Commercieel management

Curo Vastgoed regelst middels commerciële management alles omtrent de verhuur van uw vastgoed in Ede. Wij adviseren u over huurprijzen en indexaties. Daarnaast zetten we onze expertise in om uw inkomstenstroom constant te houden en om uw investeringen zo rendabel mogelijk te maken. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders.

Technisch en financieel management

Wij helpen u met onder andere een 24-uurs service, facilitair beheer, energiemanagement, inkoop op basis van voordelige onderhoudscontracten van onze partners en planning van onderhoudswerkzaamheden. Daarmee bent u verzekerd van efficiënt vastgoedmanagement én behoud van waarde van uw pand. Heeft u behoefte aan inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed? Dankzij Curo Vastgoed bent u verzekerd van onderhoud van gebouwen tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een uitstekende service voor uw huurders en middels ons geavanceerde systeem hjeeft u actueel inzicht in het technisch en financieel beheer, wanneer u dat wilt.

Wat kost vastgoedbeheer in Ede?

U bent vast benieuwd naar de tarieven van een partner die u volledig ontzorgt, alleen kunnen we u dat niet gelijk vertellen. We maken namelijk altijd een offerte op maat. Curo Vastgoed streeft altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar. U kunt bij Curo Vastgoed enkel onze technische en financiële diensten afnemen, of u breidt de dienst uit met verschillende commerciële diensten. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Meer weten over vastgoedbeheer in Ede?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Ede, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaatschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is.

Maak een afspraak

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok