• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Deventer

Uw vastgoed in Deventer beheren? Dat doet Curo Vastgoed! Zorgvuldig, persoonlijk en gericht op maximaal rendement: wij regelen alle zaken rondom de verhuur en het technische en financiële beheer. Op deze manier heeft u zelf geen omkijken meer naar uw vastgoed op bijvoorbeeld de Brink of het Boreel! Dat is het vastgoedbeheer in Deventer door Curo Vastgoed!

Maak een plan op maat voor mij

Meer weten over vastgoedbeheer in Deventer?

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen niet alleen in Deventer, maar door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Zoekt u een beheeroplossing voor bestaande bouw of nieuwbouw? Het maakt niet uit! Wij regelen het namelijk voor u, met natuurlijk het oog op maximaal rendement. Onze vastgoedexperts staan voor u klaar in Deventer!

Verhuur in vastgoedbeheer

Natuurlijk is de verhuur van uw vastgoed erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u huurders vindt en daarnaast zorgen wij ook voor het behoud hiervan. Hierdoor weet u zeker dat u constante inkomsten heeft en is dit een rendabele investering in uw vastgoed. Dit regelen wij met onze dienst assetmanagement.

Wat doen wij?

Uw vastgoed in Deventer optimaal beheren: dat is ons doel! Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich hiervoor in! Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, daarnaast uw huurders optimaal tevreden zijn en blijven en dat u altijd uw financiële status kan inzien. 

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

Vastgoedbeheer bij Curo Vastgoed

Assetmanagement Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer. Propertymanagement Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

Strategisch vastgoedbeheer in Deventer

Curo Vastgoed gaat strategisch te werk! Dat betekent dat wij altijd streven naar maximaal rendement. Samen met u stellen wij een plan op dat wij vervolgens voor u gaan uitvoeren. Wij hebben een persoonlijke werkwijze, waarbij wij u altijd op de hoogte houden van alles wat er speelt. Voor uw vastgoedbeheer bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Vastgoed efficiënt en rendabel beheren

Het is van groot belang om kennis van zaken te hebben om vastgoed in de Hanzestad zo efficiënt en rendabel mogelijk te beheren. Van de markt, van gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Een waardevol netwerk rondom Deventer is daarnaast ook van groot belang! Dit vindt u bij de vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed!

Goede kwaliteit gunstig inkopen, inzicht in de financiële situatie en beheersbaarheid van kosten, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Voor onze opdrachtgevers én voor de huurders van de panden pakt dit positief uit.

Ivonne Driessen