• Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Den Bosch

Wilt u uw vastgoed verhuren maar heeft u hier geen tijd voor? Dan regelen wij het vastgoedbeheer in Den Bosch voor u! Daarbij bieden wij u een zorgvuldige en persoonlijke werkwijze waarbij wij ons richten op maximaal rendement. Alle zaken omtrent de verhuur, het technische en financiële beheer regelen wij en nemen wij volledig voor u uit handen. U weet dan zeker dat alles rondom uw vastgoed goed geregeld is en heeft er geen omkijken meer naar. Dat is het vastgoedbeheer in Den Bosch door Curo Vastgoed.

Maak een plan op maat voor mij

Vastgoed management
 • Landelijke dekking, sterke regionale partner
 • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
 • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
 • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
 • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
 • Actueel inzicht met ons online portaal

Strategisch vastgoedbeheer in Den Bosch

Curo Vastgoed werkt vanuit een strategisch oogpunt. Maximaal rendement behalen is dus erg belangrijk. Samen met u stellen wij een plan op dat wij vervolgens voor u gaan uitvoeren. Wij hebben een persoonlijke werkwijze, waarbij wij u altijd op de hoogte houden van alles wat er speelt. Voor uw vastgoedbeheer bent u dus bij ons aan het juiste adres.

 

 

Vastgoed in Den Bosch efficiënt en rendabel beheren

Om vastgoed efficiënt en rendabel te beheren, is kennis van zaken nodig. Van de markt, van gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Dat, en een waardevol netwerk vindt u bij de vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed. Een belangrijke toegevoegde waarde om ook uw vastgoed goed te laten renderen. Nu en in de toekomst.

 

Assetmanagement in Den Bosch

De verhuur van uw vastgoed is erg belangrijk, want dit zorgt voor de inkomsten van uw pand in Den Bosch. Dit kunnen wij voor u regelen door middel van assetmanagement. Wij werken aan het vinden van huurders en het behoud daarvan. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

 

De aanpak van onze vastgoedspecialisten

Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich elke dag weer in om uw vastgoed optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Onze aanpak betekent daarnaast ook dat u kunt rekenen op:

 • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
 • een vast contactpersoon
 • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

Vastgoedbeheer in Den Bosch bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

 

Persoonlijk advies voor uw vastgoedbeheer in Den Bosch

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Of u nu een beheeroplossing zoekt voor bestaande bouw of nieuwbouw, u kunt bij ons terecht. Persoonlijk en deskundig beheren wij uw vastgoed waarbij maximaal rendement nooit uit het oog verloren wordt. Extra informatie nodig? Neem dan nu contact met ons op en wij vertellen u meer over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Door gestructureerd en zorgvuldig te werk te gaan, middels een open en eerlijke communicatie, maar met de nodige flexibiliteit, is geen uitdaging te gek. Samen hard werken om aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen en pro actief nèt dat beetje extra geven, daar word ik gelukkig van.

Mandy Broekman - Scheerder