• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Breda

Heeft u vastgoed in Breda en bent u op zoek naar een partner op het gebied van strategisch vastgoedbeheer? Curo Vastgoed helpt u graag. Met onze uitgebreide expertise en een zorgvuldige en persoonlijke aanpak, focussen we ons op alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. We nemen u het technisch beheer van uw vastgoed uit handen en bieden tevens de mogelijkheid om u volledig te ontzorgen, zelfs tot en met de verbouw of renovatie van uw vastgoed. Bij Curo Vastgoed hebben wij als doel om maximaal rendement van uw vastgoed te behalen, waarvoor we een plan op maat maken. Bij ons bent u tenminste verzekerd van:

  • Gebouwonderhoud tegen de beste tarieven;
  • een vaste, specialistische contactpersoon;
  • de mogelijkheid tot snel schakelen door een groot netwerk van partners;
  • een 24/7 storingsdienst voor uw huurders.
 Maak een plan op maat voor mij

Wat houdt vastgoedmanagement in Breda in

Als vastgoedbeheerder is het interessant om uw vastgoed in goede staat te houden om de functie en waarde te behouden. Curo Vastgoed geeft professioneel advies over het juist onderhouden van uw vastgoed. Heeft u advies nodig rondom de verhuur van uw vastgoed of wilt u meer inzicht in technisch en financieel management als het gaat om het beheer van uw vastgoed? Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

Duurzaam vastgoedbeheer

Curo Vastgoed helpt u bij duurzaam vastgoedbeheer, onder andere door het opstellen van een MeerJarenOnderhoudsplan. Dit plan zorgt ervoor dat uw vastgoed altijd in goede staat verkeert, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken, u veel tijd bespaart en uw vastgoed duurzaam beheerd wordt. Door onze transparante communicatie naar u en naar uw huurders toe, kunt u rekenen op een duurzame relatie met uw tevreden huurders. Uiteraard blijven we te allen tijde met u in contact middels onder andere overzichtelijke rapportages, zodat u altijd weet wat er speelt.Neem contact met ons op voor duurzaam vastgoedbeheer in Breda.

Commercieel management

Curo Vastgoed regelt alles rondom uw vastgoed: van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders. Met behulp van Curo Vastgoed bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in uw vastgoed.

Technisch en financieel management

Inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed zorgt ervoor dat u efficiënt vastgoed kunt beheren. Denkt u aan 24-uurs servicemanagement, energiemanagement, planning van onderhoud en facilitair management. Dankzij Curo Vastgoed bent u verzekerd van onderhoud van gebouwen tegen de scherpste prijs, een uitstekende service voor uw huurders en toegankelijk en actueel financieel beheer, wanneer u dat wil.

Kosten vastgoedbeheer

We streven altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar. Beschikt u over vastgoedbeheer in Breda, dan bent u vast benieuwd naar de tarieven in vastgoedbeheer. Bij ons heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten af te nemen. Zo kunt u enkel onze technische/financiële diensten afnemen, maar de dienstverlening is ook uit te breiden met verschillende commerciële diensten. De tarieven voor vastgoedbeheer verschillen per dienst, we maken dan ook graag een offerte op maat.

Meer weten over vastgoedbeheer in Breda?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Breda, maar ook door de rest van Nederland. Curo is lid van branchevereniging VGM NL, waardoor u de garantie heeft dat alles goed voor u geregeld is.  

Maak een afspraak

Vastgoed moet uiteraard renderen. Daarom kijken wij nu al naar de kosten en risico’s van later en brengen we de verwachte opbrengsten in kaart. Zo beheren we het vastgoed efficiënt tegen een optimale kostenbeheersing.

Marthijn Weijermars