• Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Breda

Bent u eigenaar van vastgoed in Breda? Dan beheren wij graag uw vastgoed! Wij werken zorgvuldig en persoonlijk om maximaal rendement te halen! Alle zaken rondom de verhuur, het technische en financiële beheer van uw vastgoed in Breda regelen wij! U hoeft hier dus niet meer naar om te kijken, want u weet dan zeker dat alles rondom uw vastgoed goed geregeld is. Dat is het vastgoedbeheer in Breda door Curo Vastgoed.

 Maak een plan op maat voor mij

Vastgoed management
 • Landelijke dekking, sterke regionale partner
 • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
 • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
 • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
 • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
 • Actueel inzicht met ons online portaal

Strategisch vastgoedbeheer in Breda

Curo Vastgoed gaat strategisch te werk! Dat betekent dat wij altijd streven naar maximaal rendement. Samen met u stellen wij een plan op dat wij vervolgens voor u gaan uitvoeren. Wij hebben een persoonlijke werkwijze, waarbij wij u altijd op de hoogte houden van alles wat er speelt. Voor uw vastgoedbeheer bent u dus bij ons aan het juiste adres.

 

Het beheer van uw vastgoed in Breda

Kennis van zaken mag natuurlijk niet ontbreken! Wij hebben kennis van de markt in Breda, de gebouwen en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Door alle jaren heen hebben wij een groot en waardevol netwerk opgebouwd, wat kan bijdragen aan het rendement van uw vastgoed in Breda. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

 

Assetmanagement door Curo Vastgoed

De verhuur is natuurlijk het allerbelangrijkste, want dit zorgt voor een inkomstenstroom. Dit hoeft u ook niet zelf te regelen, maar regelen wij door middel van assetmanagement. Ook het behoud van verhuurders is erg belangrijk en nemen wij op ons! Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

De aanpak van onze ervaren specialisten

Wij zetten ons elke dag weer in om uw vastgoed in Breda optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Uw vastgoed moet daarnaast ook technisch in orde zijn om uw huurders tevreden te houden. Daarnaast heeft u ten alle tijden inzicht in uw financiële status. Daarnaast kunt u altijd rekenen op: 

 • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
 • een vast contactpersoon
 • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

Vastgoedbeheer in Breda bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

 

Haal maximaal rendement uit uw vastgoed in Breda

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen in Breda en door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Of u nu een beheeroplossing zoekt voor bestaande bouw of nieuwbouw, het maakt niet uit: wij regelen het allemaal. Het behalen van rendement verliezen wij nooit uit het oog! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw vastgoed in Breda? Dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen zodat onze vastgoedspecialisten u alles kunnen vertellen! 

Maak een afspraak

Vastgoed moet uiteraard renderen. Daarom kijken wij nu al naar de kosten en risico’s van later en brengen we de verwachte opbrengsten in kaart. Zo beheren we het vastgoed efficiënt tegen een optimale kostenbeheersing.

Marthijn Weijermars