• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Enschede

Het beheer van uw vastgoed in Enschede nemen wij graag voor u uit handen. Heeft u een pand in Enschede? Dan bent u dus bij ons aan het juiste adres. Alle zaken rondom de verhuur en het technische- en financiële beheer regelen wij graag voor u! De specialisten gaan zorgvuldig, persoonlijk en gericht op maximaal rendement te werk, waardoor u zeker weet dat alles goed geregeld is. Dat is het vastgoedbeheer in Enschede door Curo Vastgoed. 

Maak een plan op maat voor mij

Vastgoedbeheer door Curo Vastgoed

Voor zaken rondom vastgoedbeheer in Enschede helpen wij u graag op weg. Wij worden graag uw partner op het gebied van strategisch vastgoedbeheer en nemen daarbij graag alle zaken uit handen. Samen met u stellen wij een plan op, waarbij wij alles voor u regelen en u hier verder niks meer aan hoeft te doen. Dat is vastgoedbeheer bij Curo Vastgoed.

 

Het rendabel beheren van uw vastgoed

Kennis van zaken is hard nodig. Van de markt en gebouwen in Enschede en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Dat, en een waardevol netwerk vindt u bij de vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed. Dit is erg belangrijk voor het rendement van uw vastgoed in Enschede.

 

Assetmanagement door Curo Vastgoed

Essentieel in het vastgoedbeheer is natuurlijk de verhuur. Wij regelen dat voor u met onze dienst assetmanagement. Commercieel vastgoedmanagement dus waarbij wij zowel werken aan het vinden van huurders als aan het behoud ervan. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

 

Efficiënt vastgoedbeheer

Onze ervaren vastgoedspecialisten werken hard om uw vastgoed in Enschede optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Het is namelijk van groot belangrijk dat alles technisch in orde is, maar ook dat uw huurders tevreden zijn en blijven wonen. Dit brengt namelijk alle inkomsten binnen. Daarbij kunt u natuurlijk altijd even de financiële status inzien. Ook bent u zeker van: 

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

Vastgoedbeheer in Enschede bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

 

Uw vastgoed in Enschede laten beheren door Curo Vastgoed?

Heeft u vertrouwen in ons en mogen wij uw vastgoed beheren? Neem dan nu eerst contact op met onze vastgoedspecialisten, zodat zij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van uw vastgoed in Enschede. Persoonlijk en deskundig beheren wij uw vastgoed waarbij maximaal rendement nooit uit het oog verloren wordt. 

Maak een afspraak

Vastgoed moet uiteraard renderen. Daarom kijken wij nu al naar de kosten en risico’s van later en brengen we de verwachte opbrengsten in kaart. Zo beheren we het vastgoed efficiënt tegen een optimale kostenbeheersing.

Marthijn Weijermars