• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Enschede

Bent u op zoek naar een partner op het gebied van strategisch vastgoedbeheer in Enschede? Curo Vastgoed helpt u graag. Met onze uitgebreide expertise en een zorgvuldige en persoonlijke aanpak, focussen we ons op alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. We nemen u het technisch beheer van uw vastgoed uit handen en bieden tevens de mogelijkheid om u volledig te ontzorgen, zelfs tot en met de verbouw of renovatie van uw vastgoed. Bij Curo Vastgoed bent u tenminste verzekerd van:

  • Gebouwonderhoud tegen de beste tarieven;
  • een vaste, specialistische contactpersoon;
  • de mogelijkheid tot snel schakelen door een groot netwerk van partners;
  • een 24/7 storingsdienst voor uw huurders.


Met als doel het behalen van maximaal rendement van uw vastgoed, maken we altijd een plan op maat voor u. 

Maak een plan op maat voor mij

Wat houdt vastgoedmanagement in Enschede in

Beschikt u over vastgoed in Enschede en kunt u deskundig advies gebruiken over hoe u uw vastgoed in goede staat houdt met behoud van de functie en waarde? Heeft u advies nodig rondom de verhuur van uw vastgoed of wilt u meer inzicht in technisch- en financieel management als het gaat om het beheer van uw vastgoed? Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management. We leggen hieronder uit wat dat voor u inhoudt.

Duurzaam vastgoedbeheer Enschede

Het op de juiste manier onderhouden van uw vastgoed zorgt ervoor dat uw vastgoed zo duurzaam mogelijk beheerd wordt en altijd in goede staat verkeert. Curo Vastgoed stelt een MeerJarenOnderhoudsplan voor u op. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken, bespaart u veel tijd en wordt uw vastgoed duurzaam beheerd. Door onze transparante communicatie naar u en uw huurders, kunt u rekenen op een duurzame relatie met uw tevreden huurders. Uiteraard blijven we te allen tijde met u in contact middels onder andere overzichtelijke rapportages, zodat u altijd weet wat er speelt.Neem contact met ons op voor duurzaam vastgoedbeheer in Enschede.

Commercieel management

Verhuurt u vastgoed in Enschede, dan regelt Curo Vastgoed middels haar commerciële management alles omtrent de verhuur. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders. Met behulp van Curo Vastgoed bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in uw vastgoed.

Technisch en financieel management

Efficiënt vastgoedbeheer bereikt u met inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed. Denkt u aan energiemanagement, facilitair management, planning van onderhoud en 24-uurs servicemanagement. Dankzij Curo Vastgoed bent u verzekerd van onderhoud van gebouwen tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een uitstekende service voor uw huurders en middels ons geavanceerde systeem heeft u actueel inzicht in het technisch en financieel beheer, wanneer u dat wilt.

Kosten vastgoedbeheer

Beschikt u over vastgoed in Enschede, dan bent u vast benieuwd naar de tarieven van vastgoedbeheer. Bij ons heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten af te nemen. Zo kunt u enkel onze technische/financiële diensten afnemen, maar de dienstverlening is ook uit te breiden met verschillende commerciële diensten. De tarieven van vastgoedbeheer verschillen per dienst, we maken dan ook graag een offerte op maat. We streven altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar.

Meer weten over vastgoedbeheer in Enschede?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Enschede, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaadschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok