• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Nieuws en projecten

Onderstaand lees je alle nieuwsberichten over Curo Vastgoed alsmede informatie over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ontwikkel/transformatie projecten.

Aangepast bericht: Maatregelen i.v.m. coronavirus
15 maart 2020

Om de veiligheid en gezondheid van ons eigen team, onze opdrachtgevers en onze overige relaties te waarborgen, zien wij ons ook genoodzaakt om in .. Lees meer..

Portefeuille VvE beheer uitgebreid in Veenendaal
6 maart 2020

Na een mooie groei in 2019, groeit onze VvE portefeuille dit jaar verder. In Veenendaal doet Curo Vastgoed vanaf heden het VvE beheer van het winkelc.. Lees meer..

Pand ING Winterswijk aangekocht
24 februari 2020

Ter uitbreiding van de vastgoedportefeuille van een van haar huidige opdrachtgevers, begeleidde Curo Vastgoed bij de aankoop van het ING pand aan .. Lees meer..

Transformatie van vastgoed aan de Smedenstraat te Deventer
20 januari 2020

Curo Vastgoed heeft voor een van haar opdrachtgevers een voormalig leegstaand pand in de binnenstad van Deventer aangekocht. Het pand is gelegen a.. Lees meer..

Abe Lenstra stadion te Heerenveen
Curo Vastgoed doet onderzoek voor sc Heerenveen
9 januari 2020

sc Heerenveen roept de expertise van Curo Vastgoed in om haar onderhoudskosten te optimaliseren en te onderzoeken of er bezuiniging.. Lees meer..

Portefeuille beheer commercieel vastgoed verder uitgebreid in Amersfoort, Barneveld en Deventer
9 december 2019

Curo Vastgoed groeit! Niet alleen ons team groeit, ook het aantal panden binnen onze portefeuille commercieel vastgoed neemt toe. Voor onze opdrachtgevers nemen wij het beheer desg.. Lees meer..