• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Nieuws en projecten

Onderstaand lees je alle nieuwsberichten over Curo Vastgoed alsmede informatie over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ontwikkel/transformatie projecten.

Nieuw hoofdkantoor Hoogwegt Group te Arnhem
30 juni 2020

Wie zich regelmatig in het stadscentrum van Arnhem bevindt, is het niet ontgaan: het verrijzen van een prachtig nieuw pand naast het centraal station.. Lees meer..

Curo Vastgoed neemt panden Zwolle en Kampen van Lomax Vastgoed in beheer
11 juni 2020

Mede na een aanbeveling via ons sterke netwerk, heeft Lomax Vastgoed een vastgoedportefeuille van panden in Zwolle en Kampen ondergebracht bij Curo V.. Lees meer..

Transformatie Pand ING Winterswijk
7 mei 2020

De transformatie van het in kwartaal 1 aangekochte ING pand aan de Balinkesstraat in Winterswijk, kan ook in deze bijzondere tijden gewoon doorgang v.. Lees meer..

Aangepast bericht: Maatregelen i.v.m. coronavirus
15 maart 2020

Om de veiligheid en gezondheid van ons eigen team, onze opdrachtgevers en onze overige relaties te waarborgen, zien wij ons ook genoodzaakt om in .. Lees meer..

Portefeuille VvE beheer uitgebreid in Veenendaal
6 maart 2020

Na een mooie groei in 2019, groeit onze VvE portefeuille dit jaar verder. In Veenendaal doet Curo Vastgoed vanaf heden het VvE beheer van het winkelc.. Lees meer..

Pand ING Winterswijk aangekocht
24 februari 2020

Ter uitbreiding van de vastgoedportefeuille van een van haar huidige opdrachtgevers, begeleidde Curo Vastgoed bij de aankoop van het ING pand aan .. Lees meer..