• Uw partner op het gebied van vastgoed

Over curo vastgoed

Rendement

Curo Vastgoed beheert vastgoed in heel Nederland. Van kantoorgebouwen, logistiek vastgoed, bedrijfsruimten, winkelcentra en woon(zorg)gebouwen tot parkeergarages. Met ervaren vastgoedspecialisten zetten we ons in om uw vastgoed optimaal te laten renderen. 

Actueel snel & efficient

Actuele informatie, snelle communicatie en een hoge efficiency. Dat is waar de vastgoedsector steeds meer om vraagt en dat is wat wij bieden. Zoals met actuele, duidelijke rapportages op de momenten dat de opdrachtgever het verlangt, een geheel transparante dienstverlening en aandacht voor de tevredenheid van de gebruiker.

Ervaren team

Institutionele en particuliere beleggers kunnen bij ons terecht voor commercieel, technisch en financieel vastgoedmanagement. Het Curo Vastgoedteam heeft ervaring met het management van ruim 4.000.000 m2 aan vastgoed en heeft meer dan 250.000 m2 vastgoed ontwikkeld en gerealiseerd. 

team curo vastgoed

Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars Partner en oprichter

Marthijn Weijermars, partner en oprichter van Curo Vastgoed, is verantwoordelijk voor het commerciële vastgoedmanagement. Hij houdt zich in het bijzonder bezig met consultancy, de aankoop, verkoop en verhuur van vastgoed. Daarnaast is Marthijn verantwoordelijk voor het relatiemanagement en onderhoudt hij de contacten met gebruikers.

Na zijn studies Bouwkunde en Bouwtechnische Bedrijfskunde heeft Marthijn een aantal jaren ervaring opgedaan als projectontwikkelaar in commercieel vastgoed. Hij heeft zijn weg daarna vervolgd als Asset Manager bij Hanzevast Real Estate te Groningen. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het assetmanagement van de kantorenportefeuille in Oost, Midden en Noord- Nederland.

Naast zijn taken binnen het team van Curo Vastgoed is Marthijn onder andere voorzitter van Jong Onroerend Goed Overijssel.

Ing. P.J.H.M. (Pascal) Kok Partner en oprichter

Pascal Kok, partner en oprichter van Curo Vastgoed, is verantwoordelijk voor het technisch vastgoedmanagement van de in beheer zijnde objecten. Daarnaast houdt hij zich bezig met het projectmanagement van diverse (af)bouwprojecten aan de in beheer zijn de portefeuille en diverse nieuwbouw projectontwikkelingen voor diverse opdrachtgevers.

Na zijn studies Bouwkunde en Management heeft Pascal een aantal jaren ervaring opgedaan in de aannemerij, onder andere bij de BAM. Daarna is hij gedurende 12 jaar verantwoordelijk geweest voor het projectmanagement van kantoorontwikkelingen voor diverse opdrachtgevers zoals Achmea, KPN, Rabobank en Cito. Bij deze kantoorontwikkelingen was Pascal verantwoordelijk vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoering

Drs. I. (Ivonne) Driessen - Kamies RA Controller

Ivonne Driessen – Kamies is het aanspreekpunt binnen Curo Vastgoed op het gebied van financiën. Ze is eindverantwoordelijk voor de beheeradministraties en voor de financiële bedrijfsvoering van Curo Vastgoed. Daarnaast houdt ze zich bezig met HRM en de algemene bedrijfsvoering.

Na haar studie Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen is Ivonne haar carrière gestart als accountant bij PwC. In deze periode heeft ze de opleiding tot registeraccountant afgerond. Na diverse jaren te hebben gewerkt in de accountancy heeft ze ruime ervaring opgedaan als controller in het bedrijfsleven.

N. (Niek) Roelofs Allround Vastgoed Manager

Niek Roelofs is het aanspreekpunt binnen Curo Vastgoed op het gebied van VvE-beheer. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden aangaande het financiële en commerciële vastgoedmanagement.

Na het succesvol afronden van zijn studies Bouwkunde en Vastgoed en Makelaardij is Niek in 2016 begonnen met werken bij Curo Vastgoed. Gedurende beide studies heeft Niek veel ervaring opgedaan via zijn stages bij diverse bouwbedrijven, een VvE-beheerder en een woningcorporatie. Tijdens het afstuderen deed Niek onderzoek naar huurprijsherzieningen binnen horecavastgoed.

L. (Lars) Jonkman Technisch Vastgoed Manager

Lars Jonkman is binnen Curo Vastgoed verantwoordelijk voor het technische onderhoud van de verschillende panden die wij in beheer hebben. Daarnaast assisteert hij bij de (her)ontwikkeling van bestaande en nieuwe objecten.

Nadat Lars zijn diploma Bouwkunde en aanvullend het diploma Vastgoed & Makelaardij had behaald, is hij aan de slag gegaan als assistent-portefeuillemanager bij Aprisco B.V. Daarna heeft hij zijn expertise versterkt als medewerker technisch beheer binnendienst bij BNP Paribas Real Estate.

ING G. (Guido) Mulder Technisch Vastgoed Manager

Guido Mulder is Technisch Vastgoed Manager binnen Curo Vastgoed. Hij is verantwoordelijk voor het technisch beheer van diverse panden en daarnaast houdt hij zich bezig met de aansturing van ontwikkelings- en bouwmanagementprojecten.

Na zijn studies Bouwkunde en Bouwtechnische Bedrijfskunde is Guido bijna 10 jaar werkzaam geweest in de particuliere woningbouw, onder meer als commercieel projectleider. Hierbij was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van woningen vanaf initiatieffase tot en met de realisatie. Daarna heeft hij een aantal jaren als VvE-beheerder en technisch manager gewerkt bij verschillende beheerkantoren, waarbij hij met name verantwoordelijk was voor het technisch onderhoud van verschillende complexen.

F. (Franciska) Schillemans VvE-manager

Franciska Schillemans is VvE-manager bij Curo Vastgoed. Samen met Niek Roelofs is zij het aanspreekpunt voor alles betreffende het VvE-beheer.

Op 1 januari 2019 trad Franciska in dienst bij Curo Vastgoed, maar ze werkt al in het VvE-beheer sinds 2002. In die jaren heeft Franciska als VvE-beheerder en VvE-manager bij verschillende beheerkantoren gewerkt waar ze de finesses leerde in financieel beheer, administratief beheer en het management van VvE’s. Al deze ervaring wordt nu voor onze klanten ingezet. Franciska is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

vacatures curo vastgoed

Technisch Vastgoed Manager (32 – 40 uur)

Als Technisch Vastgoed Manager ben jij verantwoordelijk voor het technisch beheer van diverse objecten. Daarnaast behoort het aansturen van bouwmanagementprojecten tot een van de taken. Daarbij is een zeer proactieve werkhouding, het tonen van initiatief en een goede communicatie een vereiste. 


OVER CURO VASTGOED

Curo Vastgoed is een jong en dynamisch bedrijf dat vastgoedportefeuilles beheert in geheel Nederland. Kantoren, winkelruimtes, woon(zorg)gebouwen en parkeergarages; zowel voor institutionele als voor particuliere beleggers zorgt Curo Vastgoed voor het commerciële, technische en financiële beheer. Naast het voornoemde is onze afdeling projectontwikkeling met veel aansprekende vastgoedprojecten in ontwikkeling in geheel Nederland.


OVER JOU

 • MBO/HBO niveau (richting bouwkunde, vastgoed en/of facilitair);
 • 1 - 5 jaar werkervaring;
 • Goede beheersing van MS Office (kennis vastgoedmanagementsystemen is een pré);
 • Affiniteit met de vastgoedsector;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Karaktereigenschappen: flexibel, punctueel, hands-on, no-nonsense;
 • Woonachtig in (de omgeving van) Deventer.WIJ BIEDEN

 • Een afwisselende baan;
 • Een jonge dynamische werkomgeving;
 • De mogelijkheid je te ontwikkelen;
 • Auto van de zaak;
 • Arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie.

JE WERKZAAMHEDEN ZIJN

 • Beheren van de aan jou toebedeelde vastgoedobjecten, in samenwerking met onze financiële en technische specialisten;
 • Afhandelen van storingen;
 • Voorbereiden en begeleiden van verbouw- en onderhoudswerkzaamheden;
 • Opstellen van meer jaren onderhoudsplanningen;
 • Onderhouden van contacten met externe partijen, zoals leveranciers en onderhoudsbedrijven;
 • Uitvoeren van contractbeheer;
 • Uitvoeren van overige ad hoc werkzaamheden

SOLLICITEREN

Is jouw interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail je sollicitatie naar info@curovastgoed.nl. t.a.v. dhr. M.C. Weijermars.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.