• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Portefeuille VvE Beheer verder uitgebreid – regio Amersfoort
6 mei 2019

Ook dit jaar groeit onze VvE-portefeuille. Zo hebben in de regio Amersfoort, 3 VvE’s zich bij ons aangesloten. Zij hebben het beheer van een gemengd complex met woningen.. Lees meer..

Nieuwe huurovereenkomst Taurus Corporate Finance Poort van Deventer
25 april 2019

Curo Vastgoed heeft namens de eigenaar van het kantoorpand ‘’de Poort van Deventer’’ een huurovereenkomst gerealiseerd met huurder Taurus Corporate Finance... Lees meer..

Transformatie van een Rijksmonumentaal grachtenpand - Haarlem
11 maart 2019

In opdracht van een van onze klanten zijn we gestart met de herontwikkeling van een Rijksmonumentaal grachtenpand in het centrum van Haarlem. Dit grachtenpand wordt getransformeerd.. Lees meer..

ValidSign nieuwe huurder Poort van Deventer
11 maart 2019

Namens de eigenaren van het object aan de Bergweidedijk 10-40 te Deventer heeft Curo Vastgoed een huurovereenkomst gerealiseerd met ValidSign. De totstandkoming hiervan was onder b.. Lees meer..

Nieuw in beheer: Loubergweg 7-19, Eerbeek
27 februari 2019

Ook dit jaar zien wij al een gestage groei van de portefeuille commercieel vastgoed die wij in beheer hebben. Zo hebben we een groot bedrijfscomplex in Eerbeek aan de portefeuil.. Lees meer..

Realisatie luxe appartementen aan de Groot Hertoginnenlaan te Den Haag
27 februari 2019

Eind 2018 is Curo Vastgoed namens een particuliere opdrachtgever gestart met de ontwikkeling van het statige object aan de Groot Hertoginnenweg in Den Haag. Het pand, een besche.. Lees meer..