• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

ValidSign nieuwe huurder Poort van Deventer
11 maart 2019

Namens de eigenaren van het object aan de Bergweidedijk 10-40 te Deventer heeft Curo Vastgoed een huurovereenkomst gerealiseerd met ValidSign. De totstandkoming hiervan was onder b.. Lees meer..

Nieuw in beheer: Loubergweg 7-19, Eerbeek
27 februari 2019

Ook dit jaar zien wij al een gestage groei van de portefeuille commercieel vastgoed die wij in beheer hebben. Zo hebben we een groot bedrijfscomplex in Eerbeek aan de portefeuil.. Lees meer..

Realisatie luxe appartementen aan de Groot Hertoginnenlaan te Den Haag
27 februari 2019

Eind 2018 is Curo Vastgoed namens een particuliere opdrachtgever gestart met de ontwikkeling van het statige object aan de Groot Hertoginnenweg in Den Haag. Het pand, een besche.. Lees meer..

X-Guard nieuwe huurder Welbergweg 50-54 te Hengelo
11 januari 2019

Namens de eigenaar heeft Curo Vastgoed de kantoorruimte aan de Welbergweg 50-54 in Hengelo verhuurd aan X-Guard. De totstandkoming van deze huurovereenkomsten is mogelijk gemaakt d.. Lees meer..

Nieuw gezicht: Franciska Schillemans
1 januari 2019

De portefeuille VvE management van Curo Vastgoed neemt toe en dus was uitbreiding van ons team hard nodig. We zijn daarin geslaagd en hebben sinds januari jl. Franciska Schillen.. Lees meer..

Nieuwe website Curo Vastgoed
1 december 2018

De wereld van vastgoed staat niet stil, ons bedrijf groeit en dus is het niet meer dan logisch dat onze website ook weer eens vernieuwd werd. En dat is ook gebeurd. Natuurlijk vold.. Lees meer..