• Uw partner op het gebied van vastgoed

Property management

Met propertymanagement van Curo Vastgoed heeft u vastgoed dat technisch in orde is en waarbij u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Efficiënt vastgoedbeheer dus met het onderhoud van de gebouwen tegen de beste prijs, met een uitstekende service en een toegankelijk en actueel financieel beheer.

Afspraak maken

vastgoedbeheer voor onder meer

Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte
Kantoren Kantoren
Winkelcentra Winkelcentra
Parkeergarage Parkeergarage

Onderhoud

Bij zowel kantoorpanden, logistiek vastgoed, bedrijfsruimten, winkelcentra, winkels, woon(zorg)gebouwen als parkeergarages is het juiste onderhoud een eerste vereiste. Wij helpen u aan het beste onderhoud tegen de meest gunstige prijs.

Met periodieke inspecties brengen we in kaart waar en wanneer onderhoud gewenst is en welke kosten u kunt verwachten. Zo heeft u altijd onderhoud op het juiste moment, voorkomt u technische problemen en bespaart u veel kosten. Uw vastgoed blijft dus goed onderhouden, geheel volgens ons motto “Onderhoud moet tijdig en planmatig uitgevoerd worden, maar alleen als het ook echt noodzakelijk is.” En via de duidelijke rapportage per kwartaal blijft u ook goed op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent, en de status van uw vastgoed.

Inkoopbeleid onderhoud

Het onderhoud van vastgoed is van grote invloed op de exploitatiekosten en bepaalt voor een substantieel deel de servicekosten. Een juiste prijs-kwaliteitverhouding in de inkoop van het onderhoud is dus van groot belang. Voor u én voor de huurders.

Wij hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende onderhoudspartijen door heel Nederland; van aannemers en installateurs tot schoonmaakbedrijven en hoveniers. Waar uw vastgoed zich ook bevindt, wij vinden voor u altijd de beste partij. Zowel in kwaliteit en prijs als in afstand tot het object. Want met dat laatste weet u zich verzekerd van een snelle afhandeling bij calamiteiten en een minimum aan voorrijkosten.

Financieel management

Het goed financieel managen van uw vastgoed zorgt ervoor dat u altijd exact weet wat de (financiële) stand van zaken is. Bij Curo Vastgoed regelen we het financieel management voor u; interactief en geheel transparant. Met de optie ‘Inloggen mijn curovastgoed’ op onze website, kunt u vanaf elke locatie en op elk moment de actuele financiële status van uw vastgoed inzien.

Curo Vastgoed verzorgt voor u alle gewenste financiële verslagleggingen zoals:

  • De huurfacturatie
  • Het opstellen van vastgoedexploitatiebegrotingen
  • De administratie van inkomsten en uitgaven (actueel en op elk moment opvraagbaar)
  • Financiële maatwerkrapportages
  • De winst- en verliesrekeningen
  • Servicekostenafrekeningen

Facilitair management

Met een goed dagelijks of frequent onderhoud wordt het voor uw huurder veel prettiger in uw vastgoed. Curo Vastgoed regelt het daarom goed voor u en uw huurder. Van de schoonmaak en het tuinonderhoud tot het onderhoud aan installaties.

Voor uw gebruiker kunt u van onze volgende diensten gebruik maken:

  • Inkoop van facilitaire leveringen en diensten
  • Continue monitoring en analyses van deze leveringen en diensten, hierdoor worden deze tegen gunstige tarieven en voorwaarden ingekocht
  • Afhandeling van klachten

Energiemanagement

Ook het energieverbruik van uw vastgoed is van grote invloed op de exploitatiekosten. Een efficiënte inkoop is daarom lucratief, maar ook tijdrovend met de sterk fluctuerende markten.

Voor onze opdrachtgevers monitoren wij de energiemarkt structureel. Zo kunnen wij voor u op het juiste moment inkopen en profiteert u van bijzonder aantrekkelijke inkoopvoordelen.

Servicemanagement

Niets is zo vervelend als plotselinge storingen of overlast. Voor calamiteiten in uw vastgoed hebben wij een servicedienst. Deze is 24/7 bereikbaar voor uw gebruikers. Via de storingsbutton op onze website kunnen zij melding maken van calamiteiten. Is het een storing of calamiteit die direct actie vereist? Dan zijn wij altijd bereikbaar via ons servicenummer.

24-uurs servicenummer
0573 - 46 00 27

Technisch management

Oog hebben voor de technische kant van het vastgoedmanagement is essentieel voor goed vastgoedbeheer. Zaken zoals het dagelijkse onderhoud, het snel en adequaat afhandelen van klachten van gebruikers en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen vallen onder deze werkzaamheden

Goede kwaliteit gunstig inkopen, inzicht in de financiële situatie en beheersbaarheid van kosten, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Voor onze opdrachtgevers én voor de huurders van de panden pakt dit positief uit.

Ivonne Driessen