• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Twente

Curo Vastgoed is uw partner op het gebied van vastgoedbeheer in Twente. Met een zorgvuldige en persoonlijke aanpak focussen we ons op alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Hierbij zetten we altijd in op maximaal rendement en persoonlijke en zorgvuldige benadering. Laat u ontzorgen door te kiezen voor vastgoedmanagement via Curo Vastgoed.

Maak een vrijblijvende afspraakVastgoedbeheer in Twente: efficiënt en rendabel

Beschikt u over vastgoed in Twente, maar weet u niet hoe u uw parkeergarage, kantoorpand of winkelcentra het beste kunt verhuren of beheren om zo het maximaal mogelijke uit uw vastgoed te halen? Met ons expertise op het gebied van vastgoedmanagement zorgen wij voor het commercieel, technisch en financieel beheer van uw vastgoed. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. Uiteraard blijven we te allen tijde met u in contact, zodat u altijd weet wat er speelt.
Mogelijkheden
Op het gebied van vastgoedbeheer in Twente bieden we u:

  • Assetmanagement: met de dienst assetmanagement regelen we alles rondom het verhuur van uw vastgoed. Zo adviseren wij u bij het bepalen van de huurprijzen tot de werving en het behoud van huurders. Hierdoor heeft u constante inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.
  • Propertymanagement: dit omvat het technisch en financieel management van uw vastgoed in Twente. Ook het facilitair management nemen wij uit handen. Met een 24-uurs service, facilitair beheer, energiemanagement en inkoop en planning van onderhoudswerkzaamheden bent u verzekerd van efficient vastgoedmanagement. Dankzij ons systeem en werkwijze heeft u altijd en overal inzicht in het proces.


Efficiënt en effectief

Met vastgoedbeheer in Twente hebben wij als uitgangspunt om een efficiënte en effectieve werkwijze na te streven. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd waar we intensief mee samenwerken. Dit heeft als voordeel voor u dat we snel kunnen schakelen en uw vastgoed deskundig wordt beheerd. Daarbij spelen we altijd in op veranderingen en ontwikkelingen en houden wij u hiervan op de hoogte. Andere voordelen zijn:

  • Gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • Een vast contactpersoon
  • Altijd inzicht in de status van uw financiëen
  • Een 24/7 storingsdienst voor uw huurders


Meer weten over vastgoedbeheer in Twente?

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen door heel Nederland, waaronder regio Twente. Zo kunt u ons inschakelen voor vastgoedbeheer in Almelo, maar ook voor vastgoedbeheer in Enschede of vastgoedbeheer in Oldenzaal. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Wij bieden maatwerk en kijken altijd goed naar uw wensen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.


Maak een vrijblijvende afspraak