• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Haarlem

Bent u op zoek naar partner die het doel heeft om voor u maximaal rendement uit uw vastgoed te behalen? Dan bent u bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Met onze expertise in alle zaken rondom het beheer van vastgoed adviseren we u met een persoonlijke aanpak. Wij nemen het technische beheer van uw vastgoed uit uw handen en kunnen u zelfs ontzorgen, tot en met de verbouwing of renovatie van uw vastgoed in Haarlem. We maken dan ook altijd een plan op maat. Bij Curo Vastgoed bent u tenminste verzekerd van:

  • Gebouwonderhoud tegen de beste tarieven;
  • een vaste, specialistische contactpersoon;
  • de mogelijkheid tot snel schakelen door een groot netwerk van partners;
  • een 24/7 storingsdienst voor uw huurders.
Maak een plan op maat voor mij

Wat is vastgoedmanagement in Haarlem?

Beschikt u over vastgoed in Haarlem die u duurzaam wil onderhouden om functie en waarde te behouden? Bij Curo Vastgoed helpen we u overzicht te krijgen in duurzaam vastgoedbeheer, maar ook in technisch- en financieel management. Met duurzaam vastgoedbeheer doen we er alles aan om uw vastgoed in goede staat te behouden. U krijgt van ons deskundig advies over hoe u dit het beste doet. Daarnaast adviseren we u graag over de verhuur van uw vastgoed of geven we u inzicht in alle zaken als het gaat om het beheer van uw vastgoed. Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

Duurzaam vastgoedbeheer

Heeft u weinig tijd om uw vastgoedbeheer duurzaam te onderhouden, omdat u druk bent met alle andere zaken rondom het beheer van uw vastgoed? Curo Vastgoed stelt voor u een MeerJarenOnderhoudsplan op. Daarmee bespaart u veel tijd en wordt uw vastgoed duurzaam beheerd. Door onze transparante communicatie naar u en uw huurders, kunt u rekenen op een duurzame relatie met uw tevreden huurders. Uiteraard blijven we ten allen tijde met u in contact middels onder andere overzichtelijke rapportages, zodat u altijd weet wat er speelt. Neem contact met ons op voor duurzaam vastgoedbeheer in Haarlem.

Commercieel management

Elke vastgoedeigenaar wenst een constante stroom aan inkomsten en uiteraard een rendabele investering in het vastgoed. Om zeker te zijn van die zaken, moet u heel wat weten over huurprijzen en indexaties. Curo Vastgoed helpt u daarbij met expertise. Curo Vastgoed regelt middels haar commerciële management alles omtrent de verhuur. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders.

Technisch en financieel management

Heeft u behoefte aan inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed? Dit kan helpen om zo efficiënt mogelijk vastgoed te beheren. Met deze inzichten kunt u denken aan energiemanagement, facilitair management, planning van onderhoud en 24-uurs servicemanagement. Dankzij Curo Vastgoed bent u verzekerd van onderhoud van gebouwen tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een uitstekende service voor uw huurders en middels ons geavanceerde systeem heeft u actueel inzicht in het technisch en financieel beheer, wanneer u dat wilt.

Wat kost vastgoedbeheer in Haarlem?

U bent vast benieuwd naar de tarieven van vastgoedbeheer in Haarlem. U kunt bij Curo Vastgoed enkel onze technische en financiële diensten afnemen, of u breidt de dienst uit met verschillende commerciële diensten. De tarieven van vastgoedbeheer verschillen per dienst, we maken dan ook graag een offerte op maat. We streven altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar.

Meer weten over vastgoedbeheer in Haarlem?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Haarlem, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaatschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is.

Maak een afspraak

Tijd, kennis en ervaring. Zo zorgen wij met VvE-beheer dat het appartementencomplex van uw vereniging in een uitstekende staat blijft en het bestuur van de vereniging van eigenaren op een juiste wijze wordt begeleid.

Franciska Schillemans