UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VVE BEHEER Nijmegen

Heeft u een appartement gekocht in een appartementencomplex in Nijmegen? Dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud van dit pand. Niet alleen u, maar samen met alle andere eigenaren van een appartement binnen dit complex. Het pand moet er ten alle tijden netjes en schoon uitzien, maar daarnaast moet ook alles goed geregeld zijn. Wat houdt dit precies in en wat moet u hiervoor precies regelen? Wij kunnen u meer vertellen over VvE beheer in Nijmegen.

VvE Beheer door Curo Vastgoed

Specialist in vastgoedbeheer;

Beschikt over ruime technische, financiële en administratieve kennis en ervaring;

Vaste VvE-manager;

Kernwaarden: transparantie, deskundigheid en onafhankelijkheid;

Aangesloten bij de brancheorganisatie VGM NL;

Keuze vrijheid in het afnemen van een dienstenpakket.

Afspraak maken

BESTUURLIJKE WERKZAAMHEDEN NIJMEGEN

Onder bestuurlijke werkzaamheden vallen onder andere het correct afhandelen van schades, het bijhouden van administratie en het organiseren en notuleren van vergaderingen. Een greep uit bestuurlijke werkzaamheden die u uit handen kunt geven:

 • het bijwonen van de jaarlijkse ALV;
 • het verzorgen van correspondentie van VvE, zoals uitnodigingen, agenda, notulen en zakelijke communicatie naar derden;
 • advies geven omtrent de naleving van bepalingen uit splitsingsakte en huishoudelijke reglement;
 • de uitvoering van besluiten van VvE;
 • eigenaren informeren over zaken zoals het appartementsrecht;
 • archiefbeheer.

FINANCIËLE WERKZAAMHEDEN NIJMEGEN

De financiële werkzaamheden van VvE beheer Nijmegen vraagt om kwaliteit, vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en als laatste, veel tijd. We snappen dat u die tijd niet zomaar ergens vandaan tovert en daarom is het verstandig om dit uit te besteden aan onder andere Curo Vastgoed. Het opstellen van jaarstukken over het afgelopen boekjaar gebeurt onder toezicht van een controller. Ook leveren we benodigde jaarstukken en nadere informatie digitaal aan bij de kascontrolecommissie. Het administreren, herinneren en aanmanen van de VvE bijdrage van appartement eigenaren, is ons niet onbekend. Daarnaast verzorgen wij:

 • het jaarlijkse begrotingsvoorstel met behorende maandelijks verschuldigde VvE-bijdrage
 • berekeningen van, indien nodig, een extra eenmalige VvE-bijdrage voor een uitzonderlijke uitgave
 • incassoprocedures
 • de dagelijkse financiële administratie
 • administratie bankrekeningen op naam van de VvE
 • betaling van uw facturen voor gemeenschappelijke kosten
 • opstellen van een VvE-verklaring ten behoeve van een notaris voor appartementen die in eigendom worden overgedragen
 • opmaken afrekening van servicekosten
 • de bepaking van de wettelijke donatie aan het reservevonds (aan de hand van het meerjarenonderhoudsplan en bijbehorende liquiditeitsprognose)

TECHNISCHE WERKZAAMHEDEN NIJMEGEN

Onderhoud is een kwestie van bijhouden en onze technische medewerkers verzorgen dit. Zij regelen voor u de 24/7 storingsservice voor storingen en spoedeisend onderhoud en actualiseren jaarlijks het meerjarenonderhoudsplan. Ook stellen onze experts elk jaar een rapport op ten behoeve van de jaarlijkse inspectie van het appartementencomplex. Daarnaast ontzorgen we in onder andere:

 • het laten uitvoeren van klein noodzakelijk onderhoud tot afgesproken maandbedrag;
 • opvragen en adviseren voor en over klein en groot onderhoud;
 • werkzaamheden voor groot onderhoud uitbesteden en begeleiden;
 • uitbesteedde werkzaamheden bouwkundig en installatietechnisch controleren;
 • het afsluiten van onderhoudsovereenkomsten voor gemeenschappelijke installaties en voorzieningen van het complex.

VVE TARIEVEN NIJMEGEN

Bent u benieuwd naar de kosten? De exacte tarieven hangen af van meerdere factoren. Daarom kunnen wij geen vast bedrag noemen. Wilt u toch graag een prijsindicatie? Vraag dan nu een offerte op maat aan, zodat wij rekening kunnen houden met uw wensen en daarvoor een prijsindicatie kunnen geven.

MEER WETEN OVER VVE BEHEER IN NIJMEGEN

Wilt u het beheer van VvE uitbesteden en kosten en tijd besparen? Per onderdeel (bestuurlijk, financieel of technisch) kunt u bepalen of u die bij ons afneemt, of gaat u voor het volledige pakket? Onze vastgoedspecialisten zijn ook beschikbaar voor additioneel advies of begeleiding bij niet genoemde werkzaamheden.

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Wilt u ons iets vragen, iets meedelen of een afspraak met een van onze VvE-beheerders maken? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt binnen 1 werkdag een reactie van ons verwachten.
N. (Niek) Roelofs
Vastgoed Manager
ok voor al uw VvE-vragen staan we bij Curo Vastgoed voor u klaar. Ervaren, deskundig maar vooral persoonlijk. Vertel mij wat u bezighoudt over het pand of stel uw vraag. Ik of een van mijn collega’s in het VvE-beheer, neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram