Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal

VvE beheer Leusden

Bent u eigenaar van een appartement binnen een appartementencomplex in Leusden? Dan is het belangrijk dat dit goed onderhouden wordt. Als eigenaar van één appartement binnen dit complex bent u samen met uw buren verantwoordelijk voor het onderhoud van dit gebouw. Dit ziet er niet alleen netjes uit, maar is ook nog eens wettelijk verplicht en behoudt de waarde van het pand. Wij vertellen u meer over VvE beheer in Leusden, want u hoeft natuurlijk niet alles zelf te doen.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn

De specialisten van VvE beheer leusden

De experts van Curo Vastgoed zijn specialist in vastgoedbeheer. Beschikt u zelf niet over voldoende kennis? Dan verzorgen wij graag uw VvE beheer op een deskundige en professionele manier. Maar welke organen heeft de VvE nou eigenlijk? Het VvE beheer in Leusden bestaat uit de vergadering van eigenaren, het bestuur en de voorzitter van de vergadering. De officiële regels van dit VvE Management zijn vastgelegd dus iedereen weet waar hij of zij zich aan moet houden.

Wat doet Curo Vastgoed

Als wij uw VvE beheer in Leusden mogen regelen, dan nemen wij u de bestuurlijke werkzaamheden, financiële werkzaamheden en technische werkzaamheden uit handen. Wij kunnen u daarbij op een goede manier begeleiden en voorzien van een juridisch advies. Wij leveren onder andere jaarstukken en bijbehorende informatie aan, maar vragen ook offertes aan en bieden onze storingsservice 24 uur per dag aan voor storingen en spoedeisend onderhoud.

VvE beheer tarieven leusden

De tarieven van het VvE beheer in Leusden hangen af van verschillende factoren. Het is dus lastig om een bedrag te noemen voor dit beheer. Wilt u hier graag een indicatie van ontvangen? Neem dan contact op en vraag een offerte aan. Wij bieden u graag ons deskundig advies, zodat wij uw taken verlichten en u het pand kunt onderhouden op de beste manier.

VvE beheeer in Leusden uitbesteden

Wilt u het beheer van VvE uitbesteden? Onze specialisten helpen u graag verder. Per onderdeel (bestuurlijk, financieel of technisch) kunt u bepalen of u die bij ons afneemt, of gaat u voor het volledige pakket? Onze vastgoedspecialisten zijn ook beschikbaar voor advies of begeleiding bij niet genoemde werkzaamheden.

Denk onder andere aan:

 • het opstellen van een huishoudelijk reglement;
 • het begeleiden en aanpassen van splitsingsakte;
 • het jaarlijks afrekenen van de collectieve stookkosten op basis van de opgave van het meetbedrijf;
 • het verzorgen van subsidieaanvragen door derden;
 • Het verstrekken van tussentijdse en financiële informatie en/of rapportage aan bestuur en/of eigenaren.

U heeft nu een indruk van wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om VvE beheer in Leusden. Wilt u een aanbod op maat? Laat het ons dan weten. We bespreken graag uw wensen en bieden een offerte op maat.

VvE Beheer door Curo Vastgoed

 • Specialist in vastgoedbeheer;
 • Beschikt over ruime technische, financiële en administratieve kennis en ervaring;
 • Vaste VvE-manager;
 • Kernwaarden: transparantie, deskundigheid en onafhankelijkheid;
 • Aangesloten bij de brancheorganisatie VGM NL;
 • Keuze vrijheid in het afnemen van een dienstenpakket;
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Als ik in een paar woorden mijn samenwerking met Curo Vastgoed moet omschrijven, dan denk ik aan het volgende; ontzorgen, vakkundig, korte lijntje, mee denken en betrokken.

Yvo Hütte – Lomax Vastgoed

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
I.N (Ilona) Niks
Portefeuillemanager VvE Beheer
Ook voor al uw VvE-vragen staan we bij Curo Vastgoed voor u klaar. Ervaren, deskundig maar vooral persoonlijk. Vertel mij wat u bezighoudt over het pand of stel uw vraag. Ik of een van mijn collega’s in het VvE-beheer, neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.
Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf