UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VVE BEHEER Leusden

Bent u eigenaar van een appartement binnen een appartementencomplex in Leusden? Dan is het belangrijk dat dit goed onderhouden wordt. Als eigenaar van één appartement binnen dit complex bent u samen met uw buren verantwoordelijk voor het onderhoud van dit gebouw. Dit ziet er niet alleen netjes uit, maar is ook nog eens wettelijk verplicht en behoudt de waarde van het pand. Wij vertellen u meer over VvE beheer in Leusden, want u hoeft natuurlijk niet alles zelf te doen.

VvE Beheer door Curo Vastgoed

Specialist in vastgoedbeheer;

Beschikt over ruime technische, financiële en administratieve kennis en ervaring;

Vaste VvE-manager;

Kernwaarden: transparantie, deskundigheid en onafhankelijkheid;

Aangesloten bij de brancheorganisatie VGM NL;

Keuze vrijheid in het afnemen van een dienstenpakket.

Afspraak maken

DE SPECIALISTEN IN VVE BEHEER LEUSDEN

De experts van Curo Vastgoed zijn specialist in vastgoedbeheer. Beschikt u zelf niet over voldoende kennis? Dan verzorgen wij graag uw VvE beheer op een deskundige en professionele manier. Maar welke organen heeft de VvE nou eigenlijk? Het VvE beheer in Leusden bestaat uit de vergadering van eigenaren, het bestuur en de voorzitter van de vergadering. De officiële regels van dit VvE Management zijn vastgelegd dus iedereen weet waar hij of zij zich aan moet houden.

WAT DOET CURO VASTGOED

Als wij uw VvE beheer in Leusden mogen regelen, dan nemen wij u de bestuurlijke werkzaamheden, financiële werkzaamheden en technische werkzaamheden uit handen. Wij kunnen u daarbij op een goede manier begeleiden en voorzien van een juridisch advies. Wij leveren onder andere jaarstukken en bijbehorende informatie aan, maar vragen ook offertes aan en bieden onze storingsservice 24 uur per dag aan voor storingen en spoedeisend onderhoud.

VVE BEHEER TARIEVEN LEUSDEN

De tarieven van het VvE beheer in Leusden hangen af van verschillende factoren. Het is dus lastig om een bedrag te noemen voor dit beheer. Wilt u hier graag een indicatie van ontvangen? Neem dan contact op en vraag een offerte aan. Wij bieden u graag ons deskundig advies, zodat wij uw taken verlichten en u het pand kunt onderhouden op de beste manier.

VVE BEHEER IN LEUSDEN UITBESTEDEN

Wilt u het beheer van VvE uitbesteden? Onze specialisten helpen u graag verder. Per onderdeel (bestuurlijk, financieel of technisch) kunt u bepalen of u die bij ons afneemt, of gaat u voor het volledige pakket? Onze vastgoedspecialisten zijn ook beschikbaar voor advies of begeleiding bij niet genoemde werkzaamheden.

Denk onder andere aan:

  • het opstellen van een huishoudelijk reglement;
  • het begeleiden en aanpassen van splitsingsakte;
  • het jaarlijks afrekenen van de collectieve stookkosten op basis van de opgave van het meetbedrijf;
  • het verzorgen van subsidieaanvragen door derden;
  • Het verstrekken van tussentijdse en financiële informatie en/of rapportage aan bestuur en/of eigenaren.

U heeft nu een indruk van wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om VvE beheer in Leusden. Wilt u een aanbod op maat? Laat het ons dan weten. We bespreken graag uw wensen en bieden een offerte op maat.

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Wilt u ons iets vragen, iets meedelen of een afspraak met een van onze VvE-beheerders maken? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt binnen 1 werkdag een reactie van ons verwachten.
N. (Niek) Roelofs
Vastgoed Manager
ok voor al uw VvE-vragen staan we bij Curo Vastgoed voor u klaar. Ervaren, deskundig maar vooral persoonlijk. Vertel mij wat u bezighoudt over het pand of stel uw vraag. Ik of een van mijn collega’s in het VvE-beheer, neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram