UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VVE BEHEER Emmeloord

Beheert u een appartement of een heel complex in Emmeloord? Dan bent u automatisch lid van de VvE, waar u te maken heeft met financiële, technische en bestuurlijke zaken. Gelukkig kunt u ook een onafhankelijke partij inschakelen die u ondersteunt of die uw taken als VvE lid overneemt. Onder andere onderhoud is wettelijk verplicht, daarnaast moet u ook aan de rechten en plichten van de appartementseigenaren denken en eventuele verhuur. Curo Vastgoed heeft VvE experts in dienst die u graag te woord staan en ondersteunen in alle aspecten rondom VvE beheer Emmeloord.

VvE Beheer door Curo Vastgoed

Specialist in vastgoedbeheer;

Beschikt over ruime technische, financiële en administratieve kennis en ervaring;

Vaste VvE-manager;

Kernwaarden: transparantie, deskundigheid en onafhankelijkheid;

Aangesloten bij de brancheorganisatie VGM NL;

Keuze vrijheid in het afnemen van een dienstenpakket.

Afspraak maken

BESTUUR VVE UITBESTEDEN AAN CURO VASTGOEDSPECIALISTEN EMMELOORD

Professioneel VvE-management is essentieel. Transparantie, ruime ervaring, onze deskundigheid en onafhankelijkheid zijn aspecten die belangrijk zijn in de samenwerking als gaat om de belangrijke zaken rondom VvE beheer. U profiteert van de volgende zaken rondom VvE beheer als u in zee gaat met Curo Vastgoed:

 • wij bieden een beveiligd en AVG-proof portaal voor eigenaars aan;
 • we zijn 24/7 bereikbaar;
 • we bieden een onafhankelijk bestuurdersplatform;
 • alle financiële gegevens in één overzicht op portaal kascontrolecommissie;
 • via ons krijgt u een compleet en vakbekwaam team van een VvE manager, medewerkers en financiële medewerkers tot uw beschikking.

BESTUURLIJKE WERKZAAMHEDEN EMMELOORD

Het bestuur van VvE beslist wat er gaat gebeuren en die zaken moeten uitgevoerd worden, ook dat doet Curo Vastgoed voor u. Onder bestuurlijke werkzaamheden vallen ook de correspondentie en communicatie met derden, het bijhouden van administratie en het bijwonen, organiseren en notuleren van vergaderingen. Een greep uit bestuurlijke werkzaamheden die u uit handen kunt geven:

 • advies geven omtrent de naleving van bepalingen uit splitsingsakte en huishoudelijke reglement;
 • eigenaren informeren over zaken zoals het appartementsrecht;
 • archiefbeheer.

FINANCIËLE WERKZAAMHEDEN EMMELOORD

De financiële werkzaamheden van VvE beheer vragen om kwaliteit, vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en als laatste, veel tijd. Wat we voor u kunnen doen is het besparen van veel tijd en denkwerk. Zo stellen we onder andere een jaarlijks begrotingsvoorstel op inclusief bijbehorende maandelijks verschuldigde VvE bijdrage en we berekenen een extra eenmalige VvE-bijdrage voor een uitzonderlijke uitgave (indien nodig). Daarnaast doen we ook de dagelijkse financiële administratie, betalen we facturen voor gemeenschappelijke kosten en begeleiden we incassoprocedures. En verder...

 • stellen we jaarstukken op over het afgelopen boekjaar onder toezicht van een controller;
 • leveren we benodigde informatie en jaarstukken digitaal aan bij kascontrolecommissie;.
 • administreren, herinneren en manen we de VvE bijdrage van appartementseigenaren aan;.
 • administreren we bankrekeningen op naam van de VvE
 • stellen we een VvE-verklaring op ten behoeve van een notaris voor appartementen die in eigendom worden overgedragen.
 • opmaken afrekening van servicekosten
 • aan de hand van het meerjarenonderhoudsplan en bijbehorende liquiditeitsprognose de wettelijke donatie aan het reservefonds bepalen.

TECHNISCHE WERKZAAMHEDEN EMMELOORD

Jaarlijks terugkomende technische werkzaamheden rondom uw pand in Emmeloord, die nemen we u graag uit handen. Maar ook dagelijks onderhoud regelen we voor u. En klein en groot onderhoud regelen we, begeleiden we en handelen we af. De technische werknemers zorgen dat de storingsservice 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is voor storingen en spoedeisend onderhoud. Jaarlijks actualiseren ze het meerjarenonderhoudsplan. Ook stellen onze experts elk jaar weer een rapport op ten behoeve van de jaarlijkse inspectie van het appartementencomplex. Daarnaast ontzorgen we in onder andere:

 • opvragen en adviseren voor en over klein en groot onderhoud;
 • uitbesteedde werkzaamheden bouwkundig en installatietechnisch controleren;
 • het afsluiten van onderhoudsovereenkomsten voor gemeenschappelijke installaties en voorzieningen van het complex.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR VVE BEHEER EMMELOORD?

Curo Vastgoed helpt u graag met VvE beheer in Emmeloord. Bent u benieuwd wat daar tegenover staat? We kunnen u niet gelijk vertellen welke kosten het uitbesteden van VvE beheer in Emmeloord met zich meebrengt. Dit is afhankelijk van hoeveel wij u uit handen nemen en hoeveel tijd dit mag kosten. Voor een prijsindicatie kunt u een offerte bij ons opvragen, zodat we een kostenoverzicht op maat voor u kunnen maken.

VVE BEGELEIDING OP MAAT IN EMMELOORD

Per onderdeel (bestuurlijk, financieel of technisch) kunt u bepalen of u die bij ons afneemt, of gaat u voor het volledige pakket? Onze vastgoedspecialisten zijn ook beschikbaar voor advies of begeleiding bij niet genoemde werkzaamheden. Denk onder andere aan:

 • het opstellen van een huishoudelijk reglement;
 • het begeleiden en aanpassen van splitsingsakte;
 • het jaarlijks afrekenen van de collectieve stookkosten op basis van de opgave van het meetbedrijf;
 • het verzorgen van subsidieaanvragen door derden;
 • het verstrekken van tussentijdse en financiële informatie en/of rapportage aan bestuur en/of eigenaren

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Wilt u ons iets vragen, iets meedelen of een afspraak met een van onze VvE-beheerders maken? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt binnen 1 werkdag een reactie van ons verwachten.
N. (Niek) Roelofs
Vastgoed Manager
ok voor al uw VvE-vragen staan we bij Curo Vastgoed voor u klaar. Ervaren, deskundig maar vooral persoonlijk. Vertel mij wat u bezighoudt over het pand of stel uw vraag. Ik of een van mijn collega’s in het VvE-beheer, neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram