UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VASTGOEDBEHEER Zwolle

Bent u op zoek naar een partner die u bijstaat op het gebied van strategisch vastgoedbeheer in de regio Zwolle? Met onze uitgebreide expertise en middels een zorgvuldige en persoonlijke aanpak, focussen we ons op alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Wilt u zoveel mogelijk rendement uit uw vastgoed behalen? Dan adviseren we u graag in hoe u dat het beste doet. Wij nemen het technische beheer van uw vastgoed uit handen en kunnen u zelfs ontzorgen, tot en met de verbouwing of renovatie van uw vastgoed in Zwolle. We maken dan ook altijd een plan op maat. Bij Curo Vastgoed bent u tenminste verzekerd van:
  • Gebouwonderhoud tegen de beste tarieven;
  • een vaste, specialistische contactpersoon;
  • de mogelijkheid tot snel schakelen door een groot netwerk van partners;
  • een 24/7 storingsdienst voor uw huurders.

Vastgoed Management

Landelijke dekking, sterke regionale partner

Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen

Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving

Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement

Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages

Actueel inzicht met ons online portaal

Afspraak maken

WAT IS VASTGOEDMANAGEMENT IN ZWOLLE?

Beschikt u over vastgoed in Zwolle die u duurzaam wil onderhouden om de functie en waarde van uw gebouwen te behouden? Bij Curo Vastgoed helpen we u overzicht te krijgen in duurzaam vastgoedbeheer, maar ook in technisch- en financieel management. Wij adviseren u graag over de verhuur van uw vastgoed of geven we u inzicht in alle zaken als het gaat om het beheer van uw vastgoed. Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

DUURZAAM VASTGOEDBEHEER

Heeft u weinig tijd om uw vastgoedbeheer duurzaam te onderhouden, omdat u druk bent met alle andere zaken rondom het beheer van uw vastgoed in Zwolle? Curo Vastgoed biedt u een MeerJarenOnderhoudsplan aan, waarmee u veel tijd bespaart en uw vastgoed duurzaam beheert. Door onze transparante communicatie naar u en uw huurders, kunt u rekenen op een duurzame relatie met uw tevreden huurders. We houden u op de hoogte middels overzichtelijke rapportages, zodat u op de hoogte blijft van wat er speelt. Neem contact met ons op voor duurzaam vastgoedbeheer in Zwolle.

COMMERCIEEL MANAGEMENT

Curo Vastgoed regelt middels commerciële management alles omtrent de verhuur van uw vastgoed in Zwolle. Wij adviseren u over huurprijzen en indexaties. Daarnaast zetten we onze expertise in om uw inkomstenstroom constant te houden en om uw investeringen zo rendabel mogelijk te maken. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders.

TECHNISCH EN FINANCIEEL MANAGEMENT

Wij helpen u met onder andere een 24-uurs service, facilitair beheer, energiemanagement, inkoop op basis van voordelige onderhoudscontracten van onze partners en planning van onderhoudswerkzaamheden. Daarmee bent u verzekerd van efficiënt vastgoedmanagement én behoud van waarde van uw pand. Heeft u behoefte aan inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed? Dankzij Curo Vastgoed bent u verzekerd van onderhoud van gebouwen tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een uitstekende service voor uw huurders en middels ons geavanceerde systeem heeft u actueel inzicht in het technisch en financieel beheer, wanneer u dat wilt.

WAT KOST VASTGOEDBEHEER IN ZWOLLE?

U bent vast benieuwd naar de tarieven van een partner die u volledig ontzorgt, alleen kunnen we u dat niet gelijk vertellen. We maken namelijk altijd een offerte op maat. Curo Vastgoed streeft altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar. U kunt bij Curo Vastgoed enkel onze technische en financiële diensten afnemen, of u breidt de dienst uit met verschillende commerciële diensten. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.

MEER WETEN OVER VASTGOEDBEHEER IN ZWOLLE?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Zwolle, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaatschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is.

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram