Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Vastgoedbeheer Venlo

Bent u op zoek naar een partner die u volledig ontzorgt, zelfs tot en met de verbouw of renovatie van uw vastgoed in Venlo? Bij Curo Vastgoed bent u aan het juiste adres. Met ondertussen een flink aantal vaste opdrachtgevers die de volledige vastgoedportefeuille aan ons toevertrouwen en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, helpen we u graag verder. Curo Vastgoed staat voor een breed scala aan diensten binnen vastgoedbeheer, waarbij we specialistische kennis in huis hebben. Heeft u bijvoorbeeld vragen over rendabel commercieel management, technische aspecten of financieel gerichte vragen? Curo Vastgoed helpt u verder. Lees hieronder meer over de dienst vastgoedbeheer in Venlo.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn

Wat houdt vastgoedmanagement in Venlo in?

Vastgoedmanagement in Venlo is overzicht hebben in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel-, technisch- en financieel management. Met duurzaam vastgoedbeheer behoudt u uw vastgoed in goede staat om de functie en waarde te behouden. Beschikt u over vastgoed in Venlo en kunt u deskundig advies gebruiken over hoe u uw vastgoed in goede staat houdt? Heeft u advies nodig rondom de verhuur van uw vastgoed of wilt u meer inzicht in alle zaken als het gaat om het beheer van uw vastgoed? Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

Duurzaam vastgoedbeheer

Heeft u weinig tijd om uw vastgoedbeheer duurzaam te onderhouden, omdat u druk bent met alle andere zaken rondom het beheer van uw vastgoed? Curo Vastgoed stelt voor u een MeerJarenOnderhoudsplan op. Daarmee bespaart u veel tijd en wordt uw vastgoed duurzaam beheerd. Door onze transparante communicatie naar u en uw huurders, kunt u rekenen op een duurzame relatie met uw tevreden huurders. Uiteraard blijven we te allen tijde met u in contact middels onder andere overzichtelijke rapportages, zodat u altijd weet wat er speelt. Neem contact met ons op voor duurzaam vastgoedbeheer in Venlo.

Commercieel management

Elke vastgoedeigenaar wenst een constante stroom aan inkomsten en uiteraard een rendabele investering in het vastgoed. Om zeker te zijn van die zaken, moet u heel wat weten over huurprijzen en indexaties én moet u goed omgaan met uw huurders. Curo Vastgoed helpt u daarbij met expertise. Curo Vastgoed regelt middels haar commerciële management alles omtrent de verhuur. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders.

Technisch en financieel management

Heeft u behoefte aan inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed? Dit kan helpen om zo efficiënt mogelijk vastgoed te beheren. Met deze inzichten kunt u denken aan energiemanagement, facilitair management, planning van onderhoud en 24-uurs servicemanagement. Dankzij Curo Vastgoed bent u verzekerd van onderhoud van gebouwen tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een uitstekende service voor uw huurders en middels ons geavanceerde systeem heeft u actueel inzicht in het technisch en financieel beheer, wanneer u dat wilt.

Kosten vastgoedbeheer

Beschikt u over vastgoed in Venlo, dan bent u vast benieuwd naar de tarieven van vastgoedbeheer. U kunt bij Curo Vastgoed enkel onze technische/financiële diensten afnemen, maar de dienstverlening is ook uit te breiden met verschillende commerciële diensten. De tarieven van vastgoedbeheer verschillen per dienst, we maken dan ook graag een offerte op maat. We streven altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar.

Meer weten over vastgoedbeheer in Venlo?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Venlo, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaadschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is.

Vastgoed management

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner
  • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
  • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
  • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
  • Actueel inzicht met ons online portaal
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Curo Vastgoed zien wij als een betrouwbare en kundige partner die keurig op onze panden “past”. In vastgoedland zijn zulke partners moeilijk te vinden. Wij zijn dan ook heel blij met Curo Vastgoed en hopen op een jarenlange samenwerking.

Vago Barneveld – Buvast Ontwikkeling

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & Oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf