UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VASTGOEDBEHEER Venlo

Bent u op zoek naar een partner die u volledig ontzorgt, zelfs tot en met de verbouw of renovatie van uw vastgoed in Venlo? Een partner die u helpt met uitgebreide expertise in alle zaken rondom het beheer van vastgoed en een persoonlijke aanpak? Dan bent u bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Het technische beheer van uw vastgoed nemen we u uit handen. Wij hebben het doel om maximaal rendement voor u te behalen van uw vastgoed. We maken dan ook altijd een plan op maat. Bij Curo Vastgoed bent u tenminste verzekerd van:
  • Gebouwonderhoud tegen de beste tarieven;
  • een vaste, specialistische contactpersoon;
  • de mogelijkheid tot snel schakelen door een groot netwerk van partners;
  • een 24/7 storingsdienst voor uw huurders.

Vastgoed Management

Landelijke dekking, sterke regionale partner

Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen

Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving

Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement

Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages

Actueel inzicht met ons online portaal

Afspraak maken

WAT HOUDT VASTGOEDMANAGEMENT IN VENLO IN?

Vastgoedmanagement in Venlo is overzicht hebben in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel-, technisch- en financieel management. Met duurzaam vastgoedbeheer behoudt u uw vastgoed in goede staat om de functie en waarde te behouden. Beschikt u over vastgoed in Venlo en kunt u deskundig advies gebruiken over hoe u uw vastgoed in goede staat houdt? Heeft u advies nodig rondom de verhuur van uw vastgoed of wilt u meer inzicht in alle zaken als het gaat om het beheer van uw vastgoed? Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

DUURZAAM VASTGOEDBEHEER

Heeft u weinig tijd om uw vastgoedbeheer duurzaam te onderhouden, omdat u druk bent met alle andere zaken rondom het beheer van uw vastgoed? Curo Vastgoed stelt voor u een MeerJarenOnderhoudsplan op. Daarmee bespaart u veel tijd en wordt uw vastgoed duurzaam beheerd. Door onze transparante communicatie naar u en uw huurders, kunt u rekenen op een duurzame relatie met uw tevreden huurders. Uiteraard blijven we te allen tijde met u in contact middels onder andere overzichtelijke rapportages, zodat u altijd weet wat er speelt. Neem contact met ons op voor duurzaam vastgoedbeheer in Venlo.

COMMERCIEEL MANAGEMENT

Elke vastgoedeigenaar wenst een constante stroom aan inkomsten en uiteraard een rendabele investering in het vastgoed. Om zeker te zijn van die zaken, moet u heel wat weten over huurprijzen en indexaties én moet u goed omgaan met uw huurders. Curo Vastgoed helpt u daarbij met expertise. Curo Vastgoed regelt middels haar commerciële management alles omtrent de verhuur. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders.

TECHNISCH EN FINANCIEEL MANAGEMENT

Heeft u behoefte aan inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed? Dit kan helpen om zo efficiënt mogelijk vastgoed te beheren. Met deze inzichten kunt u denken aan energiemanagement, facilitair management, planning van onderhoud en 24-uurs servicemanagement. Dankzij Curo Vastgoed bent u verzekerd van onderhoud van gebouwen tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een uitstekende service voor uw huurders en middels ons geavanceerde systeem heeft u actueel inzicht in het technisch en financieel beheer, wanneer u dat wilt.

KOSTEN VASTGOEDBEHEER

Beschikt u over vastgoed in Venlo, dan bent u vast benieuwd naar de tarieven van vastgoedbeheer. U kunt bij Curo Vastgoed enkel onze technische/financiële diensten afnemen, maar de dienstverlening is ook uit te breiden met verschillende commerciële diensten. De tarieven van vastgoedbeheer verschillen per dienst, we maken dan ook graag een offerte op maat. We streven altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar.

MEER WETEN OVER VASTGOEDBEHEER IN VENLO?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Venlo, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaadschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is.

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram