UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VASTGOEDBEHEER Tilburg

Bent u als vastgoedeigenaar met panden in Tilburg op zoek naar een partner in strategisch vastgoedbeheer? Dan bent u bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat alle zaken rondom uw vastgoed geregeld zijn. Dit doen we met onze uitgebreide expertise en met een zorgvuldige en persoonlijke aanpak. Hoe haalt u zoveel mogelijk rendement uit uw vastgoed? Curo Vastgoed weet raad. Wij nemen het technische beheer van uw vastgoed uit handen en kunnen u zelfs ontzorgen tot en met de verbouwing of renovatie van uw vastgoed in Tilburg. Bij Curo Vastgoed bent u tenminste verzekerd van:
  • een vaste, specialistische contactpersoon;
  • gebouwonderhoud tegen de beste tarieven;
  • de mogelijkheid tot snel schakelen door een groot netwerk van partners;
  • een 24/7 storingsdienst voor uw huurders.

Vastgoed Management

Landelijke dekking, sterke regionale partner

Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen

Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving

Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement

Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages

Actueel inzicht met ons online portaal

Afspraak maken

WAT IS VASTGOEDMANAGEMENT IN TILBURG?

Beschikt u over vastgoed in Tilburg en heeft u een partner nodig als het gaat om het managen van uw vastgoed? Curo Vastgoed is uw strategisch partner. Wij adviseren u graag over de verhuur van uw vastgoed in Tilburg en geven u inzicht in alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

DUURZAAM VASTGOEDBEHEER

Curo Vastgoed biedt u onder andere een MeerjarenOnderhoudsPlan aan, zodat u zeker bent van een zo duurzaam mogelijk beheer van uw vastgoed. Met dit plan heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw panden. Daarnaast nemen we u het contact met uw huurders ook uit handen als het gaat om het onderhoud van uw pand. We houden u uiteraard op de hoogte via overzichtelijke rapportages én u profiteert van duurzame relaties met uw huurders. Dankzij dit plan kunt u uw tijd weer aan andere belangrijke zaken besteden.

COMMERCIEEL MANAGEMENT

Curo Vastgoed regelt middels commercieel management alles omtrent de verhuur van uw vastgoed in Tilburg. Als het gaat om huurprijzen en indexaties, kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Ook zetten we onze expertise in om uw inkomstenstroom constant te houden en om uw investeringen zo rendabel mogelijk te maken. Van advies over de huurprijzen in Tilburg en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders, Curo Vastgoed is uw partner.

TECHNISCH EN FINANCIEEL MANAGEMENT

Middels onder andere een 24-uurs service, facilitair beheer, energiemanagement, inkoop op basis van voordelige onderhoudscontracten van onze partners, en planning van onderhoudswerkzaamheden bent u verzekerd van efficiënt vastgoedmanagement en behoudt uw pand haar waarde. Dankzij onze hands-on werkwijze en een geavanceerd systeem, heeft u altijd en overal inzicht in het proces en de actuele stand van zaken. Heeft u behoefte aan inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed? Dankzij Curo Vastgoed bent u goed op de hoogte van wat er allemaal gaande is rondom uw vastgoed.

WAT KOST VASTGOEDBEHEER IN TILBURG?

Wij kunnen vooraf niet zeggen wat vastgoedbeheer voor u als vastgoedbeheerder in Tilburg zal kosten. Curo Vastgoed streeft altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar. Voor onze diensten maken we altijd een offerte op maat. U kunt bij Curo Vastgoed enkel onze technische en financiële diensten afnemen, of u breidt de dienst uit met verschillende commerciële diensten. Weet u wat u wil, dan doen wij een passend voorstel. Alles is bespreekbaar bij ons.

MEER WETEN OVER VASTGOEDBEHEER IN TILBURG?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Tilburg, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaatschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is.

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram