UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VASTGOEDBEHEER Haarlem

Vastgoedbeheer in Haarlem: zorgvuldig, persoonlijk en gericht op maximaal rendement regelen wij dat voor u! Wij nemen de verhuur uit handen, maar richten ons ook op het technische en financiële beheer. U hoeft dit dus allemaal niet meer zelf te regelen. Dat is het vastgoedbeheer in Haarlem door Curo Vastgoed.

Vastgoed Management

Landelijke dekking, sterke regionale partner

Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen

Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving

Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement

Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages

Actueel inzicht met ons online portaal

Afspraak maken

STRATEGISCH VASTGOEDBEHEER IN HAARLEM

Wij werken altijd vanuit strategisch oogpunt! Daarbij streven wij naar maximaal rendement voor uw vastgoed. Geef uw vastgoedbeheer daarom nu uit handen en wij helpen u verder. Wij hebben een persoonlijke werkwijze, waarbij wij u altijd op de hoogte houden van alles wat er speelt. Voor uw vastgoedbeheer bent u dus bij ons aan het juiste adres.

VASTGOED EFFICIËNT EN RENDABEL BEHEREN

Om vastgoed efficiënt en rendabel te beheren, is kennis van zaken nodig. Van de markt, van gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Dat, en een waardevol netwerk vindt u bij de vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed. Een belangrijke toegevoegde waarde om ook uw vastgoed goed te laten renderen. Nu en in de toekomst.

HET VERHUREN VAN UW VASTGOED

Essentieel in het vastgoedbeheer is natuurlijk de verhuur. Wij regelen dat voor u met onze dienst assetmanagement. Commercieel vastgoedmanagement dus waarbij wij zowel werken aan het vinden van huurders als aan het behoud ervan. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

WAT DOEN WIJ?

Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen onze vastgoedspecialisten ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Daarnaast profiteert u van:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

VASTGOEDBEHEER IN HAARLEM BIJ CURO VASTGOED

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

HAAL RENDEMENT UIT UW VASTGOED IN HAARLEM

Wij halen graag maximaal rendement uit vastgoed en zullen er alles aan doen om dat ook voor u na te streven. Denk hierbij aan bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Het maakt niet uit om wat voor pand het gaat, want wij regelen het voor u! Meer informatie nodig? Wij vertellen u graag meer!

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram