UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VASTGOEDBEHEER Gelderland

Uw vastgoed in Gelderland beheren wij graag; zorgvuldig, persoonlijk en gericht op maximaal rendement gaan wij te werk. Wij nemen graag alle zaken voor u uit handen, zoals de verhuur en het technische en financiële beheer. U weet op deze manier zeker dat alles goed geregeld is en u hoeft hier niet meer naar om te kijken. Dat is het vastgoedbeheer in Gelderland door Curo Vastgoed!

Vastgoed Management

Landelijke dekking, sterke regionale partner

Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen

Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving

Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement

Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages

Actueel inzicht met ons online portaal

Afspraak maken

EXPERTISE EN ERVARING

EXPERTISE EN ERVARINGCuro Vastgoed gaat voor u strategisch te werken. Wij maken daarom altijd een plan om alle mogelijkheden te bekijken. Daarna gaan wij voor u aan de slag. U wordt altijd op de hoogte gehouden en helpen u graag op weg met vastgoedbeheer in Gelderland.

KENNIS VAN ZAKEN DOOR VASTGOEDSPECIALISTEN

Het is belangrijk om veel kennis te hebben van de markt, de gebouwen en alle mogelijkheden om uw vastgoed zo efficiënt mogelijk te beheren. Daarnaast hebben wij een waardevol netwerk opgebouwd in de afgelopen jaren bij Curo Vastgoed. Een belangrijke toegevoegde waarde om ook uw vastgoed goed te laten renderen. Nu en in de toekomst.

DE VERHUUR GEREGELD DOOR CURO VASTGOED

Essentieel in het vastgoedbeheer is natuurlijk de verhuur. Wij regelen dat voor u met onze dienst assetmanagement. Commercieel vastgoedmanagement dus waarbij wij zowel werken aan het vinden van huurders als aan het behoud ervan. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

DIT DOET CURO VASTGOED

Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich elke dag weer in om uw vastgoed optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Onze aanpak betekent daarnaast ook dat u kunt rekenen op:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

VASTGOEDBEHEER IN GELDERLAND

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud

EXTRA INFORMATIE OVER VASTGOEDBEHEER IN GELDERLAND

Voor het beheer van uw panden bent u bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Of u nu een beheeroplossing zoekt voor bestaande bouw of nieuwbouw, u kunt bij ons terecht. Persoonlijk en deskundig beheren wij uw vastgoed waarbij maximaal rendement nooit uit het oog verloren wordt. Wilt u daar meer over weten? Ons team van vastgoedexperts staat voor u klaar!

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram