UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VASTGOEDBEHEER Enschede

Het beheer van uw vastgoed in Enschede nemen wij graag voor u uit handen. Heeft u een pand in Enschede? Dan bent u dus bij ons aan het juiste adres. Alle zaken rondom de verhuur en het technische- en financiële beheer regelen wij graag voor u! De specialisten gaan zorgvuldig, persoonlijk en gericht op maximaal rendement te werk, waardoor u zeker weet dat alles goed geregeld is. Dat is het vastgoedbeheer in Enschede door Curo Vastgoed. 

Vastgoed Management

Landelijke dekking, sterke regionale partner

Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen

Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving

Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement

Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages

Actueel inzicht met ons online portaal

Afspraak maken

VASTGOEDBEHEER DOOR CURO VASTGOED

Voor zaken rondom vastgoedbeheer in Enschede helpen wij u graag op weg. Wij worden graag uw partner op het gebied van strategisch vastgoedbeheer en nemen daarbij graag alle zaken uit handen. Samen met u stellen wij een plan op, waarbij wij alles voor u regelen en u hier verder niks meer aan hoeft te doen. Dat is vastgoedbeheer bij Curo Vastgoed.

HET RENDABEL BEHEREN VAN UW VASTGOED

Kennis van zaken is hard nodig. Van de markt en gebouwen in Enschede en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Dat, en een waardevol netwerk vindt u bij de vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed. Dit is erg belangrijk voor het rendement van uw vastgoed in Enschede.

ASSETMANAGEMENT DOOR CURO VASTGOED

Essentieel in het vastgoedbeheer is natuurlijk de verhuur. Wij regelen dat voor u met onze dienst assetmanagement. Commercieel vastgoedmanagement dus waarbij wij zowel werken aan het vinden van huurders als aan het behoud ervan. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

EFFICIËNT VASTGOEDBEHEER

Onze ervaren vastgoedspecialisten werken hard om uw vastgoed in Enschede optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Het is namelijk van groot belangrijk dat alles technisch in orde is, maar ook dat uw huurders tevreden zijn en blijven wonen. Dit brengt namelijk alle inkomsten binnen. Daarbij kunt u natuurlijk altijd even de financiële status inzien. Ook bent u zeker van: 

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

VASTGOEDBEHEER IN ENSCHEDE BIJ CURO VASTGOED

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

UW VASTGOED IN ENSCHEDE LATEN BEHEREN DOOR CURO VASTGOED?

Heeft u vertrouwen in ons en mogen wij uw vastgoed beheren? Neem dan nu eerst contact op met onze vastgoedspecialisten, zodat zij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van uw vastgoed in Enschede. Persoonlijk en deskundig beheren wij uw vastgoed waarbij maximaal rendement nooit uit het oog verloren wordt. 

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram