UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VASTGOEDBEHEER Eindhoven

Uw vastgoed beheren wij; zorgvuldig, persoonlijk en gericht op maximaal rendement. Beschikt u dus over vastgoed op bijvoorbeeld bedrijventerrein de Hurk of de Kade? Dan nemen wij graag het vastgoedbeheer voor u uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere werkzaamheden. Wij regelen alle zaken rondom de verhuur, maar ook het technische en financiële beheer nemen wij voor u uit handen. U weet dan zeker dat alles rondom uw vastgoed goed geregeld is en heeft er geen omkijken meer naar. Dat is het vastgoedbeheer in Eindhoven door Curo Vastgoed.

Vastgoed Management

Landelijke dekking, sterke regionale partner

Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen

Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving

Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement

Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages

Actueel inzicht met ons online portaal

Afspraak maken

STRATEGISCH VASTGOEDBEHEER IN EINDHOVEN

Beschikt u over vastgoed in Limburg, maar kunt u wel wat deskundig advies gebruiken over hoe u uw vastgoed in goede staat houdt, waarbij het tevens functie en waarde behoudt? Wij adviseren u graag over de verhuur van uw vastgoed in Limburg en geven u inzicht in alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

RENDABEL VASTGOED IN EINDHOVEN BEHEREN

Curo Vastgoed biedt u onder andere een MeerjarenOnderhoudsPlan aan, zodat u zeker bent van een zo duurzaam mogelijk beheer van uw vastgoed. Daarnaast nemen we u het contact met uw huurders ook uit handen als het gaat om het onderhoud van uw pand. We houden u uiteraard op de hoogte via overzichtelijke rapportages én u profiteert van duurzame relaties met uw huurders. Dankzij dit plan kunt u uw tijd weer aan andere belangrijke zaken besteden.

WIJ REGELEN DE VERHUUR

Curo Vastgoed regelt middels commerciële management alles omtrent de verhuur van uw vastgoed in Limburg. Wij adviseren u over huurprijzen en indexaties en we zetten onze expertise in om uw inkomstenstroom constant te houden en om uw investeringen zo rendabel mogelijk te maken. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders, Curo Vastgoed is uw partner.

ONZE AANPAK IN EINDHOVEN

Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich elke dag weer in om uw vastgoed optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Wij regelen dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden zijn en blijven en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Daarnaast bieden wij u:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

VASTGOEDBEHEER BIJ CURO VASTGOED

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

UW VASTGOED IN EINDHOVEN

Bij Curo Vastgoed beheren wij graag uw vastgoedbeheer in Eindhoven. Dit kunnen bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed zijn. U kunt bij ons terecht voor alle situaties. Persoonlijk en deskundig beheren wij uw vastgoed waarbij maximaal rendement nooit uit het oog verloren wordt. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze vastgoedspecialisten.

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram