UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VASTGOEDBEHEER Ede

Beschikt u over vastgoed op het bedrijventerrein Frankeneng of Heesteneng in Ede? Dan kunnen wij u onze diensten aanbieden. Wij beheren namelijk graag uw vastgoedbeheer zorgvuldig, persoonlijk en maximaal gericht op rendement! Wij regelen graag alle zaken rondom de verhuur, maar nemen ook graag het technische en financiële beheer voor u uit handen. U weet dan zeker dat alles rondom uw vastgoed goed geregeld is en hoeft hier niet meer naar om te kijken. Dat is het vastgoedbeheer in Ede door Curo Vastgoed.

Vastgoed Management

Landelijke dekking, sterke regionale partner

Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen

Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving

Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement

Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages

Actueel inzicht met ons online portaal

Afspraak maken

VASTGOEDBEHEER DOOR CURO VASTGOED

Voor zaken rondom vastgoedbeheer in Ede bent u dus bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Partner worden: dat is wat wij graag willen! Alle zaken rondom uw strategische vastgoedbeheer nemen wij graag over! Samen met u stellen wij een plan op, waarbij wij alles voor u regelen en u hier verder niks meer aan hoeft te doen. Dat is vastgoedbeheer bij Curo Vastgoed.

VASTGOED EFFICIËNT EN RENDABEL BEHEREN IN EDE

Kennis van vastgoedbeheer is erg belangrijk. Wij hebben kennis over de markt en gebouwen in Ede en weten meer over de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud in Ede. Dat, en een waardevol netwerk vindt u bij de vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed. Een belangrijke toegevoegde waarde om ook uw vastgoed goed te laten renderen.

VERHUUR IN EDE

Essentieel in het vastgoedbeheer is natuurlijk de verhuur. Wij regelen dat voor u met onze dienst assetmanagement. Commercieel vastgoedmanagement dus waarbij wij zowel werken aan het vinden van huurders als aan het behoud ervan. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

AANPAK VAN ONZE SPECIALISTE

Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich elke dag weer in om uw vastgoed optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Onze aanpak betekent daarnaast ook dat u kunt rekenen op:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurde

VASTGOEDBEHEER IN EDE BIJ CURO VASTGOED

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

VASTGOEDBEHEER IN EDE REGELEN DOOR CURO VASTGOED

Meer weten over vastgoedbeheer in Ede? Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Dit geldt voor zowel bestaande- als nieuwbouw. Wij behoren uw vastgoed persoonlijk en deskundig en regelen alles voor u! Voor meer informatie of een offerte op maat neemt u contact op met onze vastgoedspecialisten.

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram