Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Vastgoedbeheer Arnhem

Op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van vastgoedbeheer in Arnhem? Bij Curo Vastgoed bent u aan het juiste adres. Met ondertussen een flink aantal vaste opdrachtgevers die de volledige vastgoedportefeuille aan ons toevertrouwen en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, helpen we u graag verder. Curo Vastgoed staat voor een breed scala aan diensten binnen vastgoedbeheer, waarbij we specialistische kennis in huis hebben. Heeft u bijvoorbeeld vragen over rendabel commercieel management, technische aspecten of financieel gerichte vragen? Curo Vastgoed helpt u verder. Lees hieronder meer over de dienst vastgoedbeheer in Arnhem. Heeft u dus bijvoorbeeld een pand in het kantorenpark de Gelderse Poort of het bedrijvenpark in Arnhem-Zuid? Dan regelen wij graag uw vastgoedbeheer.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn

Strategisch vastgoedbeheer in Arnhem

Voor strategisch vastgoedbeheer kunt u dus terecht bij onze specialisten. Wij regelen alle zaken rondom uw vastgoed in Arnhem zodat u zich kunt focussen op alle overige werkzaamheden. Het hebben van vastgoed is nog nooit zo leuk geweest met behulp van Curo Vastgoed.

Vastgoed in Arnhem beheren door Curo Vastgoed

Vastgoedbeheer vergt kennis en daarom bieden wij u graag onze diensten aan. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring en hebben de nodige kennis om alles voor u te regelen omtrent het vastgoedbeheer in Arnhem. Daarnaast hebben wij door de jaren heen een waardevol netwerk opgebouwd wat u kan helpen! Dit draagt bij aan het rendement van uw vastgoed.

Verhuur van uw vastgoed

De verhuur is natuurlijk essentieel. Dit kunnen wij voor u regelen door middel van onze deinst assetmanagement. Wij vinden voor u huurders voor het pand, maar zorgen er ook voor dat zij blijven. Hierdoor bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

Hoe gaan wij te werk?

Wij beheren uw vastgoed in Arnhem optimaal en zorgen voor maximaal rendement. Dagelijks gaan wij voor u aan de slag en wij houden alle nauwlettend in de gaten. Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Onze aanpak betekent daarnaast ook dat u kunt rekenen op:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders
Vastgoedbeheer in Arnhem bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

Rendement halen uit uw vastgoed in Arnhem?

Niet alleen beheren wij vastgoed in Arnhem, maar door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Of u nu een beheeroplossing zoekt voor bestaande bouw of nieuwbouw, u kunt bij ons terecht. Rendement behalen staat bij ons hoog in het vaandel en daar zullen wij dan ook ons uiterste best voor doen! Ons team van vastgoedexperts staat voor u klaar!

Vastgoed management

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner
  • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
  • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
  • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
  • Actueel inzicht met ons online portaal
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Bij het werken met Curo Vastgoed denken we aan; Ontzorgen, Gemak, Zakelijk, Aangenaam, Correct

Max van Dam, Exploitatiemaatschappij Van Dam B.V.

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & Oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf