UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VASTGOEDBEHEER Apeldoorn

Heeft u vastgoed in de Korenstraat, de Korenpassage of ergens anders in Apeldoorn? Dan is vastgoedbeheer een belangrijk punt voor u! U kunt zelf uw vastgoed beheren, maar dit kost aardig wat tijd! Daarom nemen wij graag voor u het vastgoedbeheer uit handen en regelen graag alle zaken rondom de verhuur. Ook de technische en financiële aspecten regelen wij! Op deze manier hoeft u zelf niks meer te regelen en kunt u profiteren door het deskundige vastgoedbeheer in Apeldoorn door Curo Vastgoed!

Vastgoed Management

Landelijke dekking, sterke regionale partner

Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen

Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving

Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement

Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages

Actueel inzicht met ons online portaal

Afspraak maken

CURO VASTGOED ALS UW PARTNER

Curo Vastgoed is uw partner op het gebied van strategisch vastgoedbeheer in regio Apeldoorn. Met onze uitgebreide expertise en middels een zorgvuldige en persoonlijke aanpak, focussen we ons op alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Wij zorgen altijd voor een uitmuntend plan om alles voor u te ontzorgen, zelfs tot en met de verbouwing of renovatie van uw pand in Apeldoorn.

HET BEHEER VAN UW VASTGOED IN APELDOORN

Het is van groot belang om kennis van te zaken te hebben om uw vastgoed in Apeldoorn zo goed mogelijk te beheren. Het moet namelijk zo efficiënt en rendabel mogelijk beheerd worden. Hierbij is kennis van de markt, van de gebouwen en de mogelijkheden in vastgoedonderhoud erg belangrijk. Wij kunnen u met volle overtuiging zeggen dat wij dat kunnen bieden! Daarnaast beschikken wij ook over een waardevol netwerk! Een belangrijke toegevoegde waarde om ook uw vastgoed goed te laten renderen. Nu en in de toekomst.

ASSETMANAGEMENT DOOR CURO VASTGOED

Essentieel in het vastgoedbeheer is natuurlijk de verhuur. Wij regelen dat voor u met onze dienst assetmanagement. Commercieel vastgoedmanagement dus waarbij wij zowel werken aan het vinden van huurders als aan het behoud ervan. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich elke dag weer in om uw vastgoed optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Onze aanpak betekent daarnaast ook dat u kunt rekenen op:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

VASTGOEDBEHEER IN APELDOORN BIJ CURO VASTGOED

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

INFORMATIE OVER VASTGOEDBEHEER IN APELDOORN

Beschikt u over vastgoedbeheer in Apeldoorn en heeft u onze diensten nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij beheren verschillende gebouwen door heel Nederland, waaronder bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren en winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Daarbij maakt het niet uit of het bestaande bouw is of nieuwbouw, want wij regelen het voor u! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vastgoedbeheer in Apeldoorn? Ons team van vastgoedexperts staat voor u klaar, dus neem nu even contact op!

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram