Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Vastgoedbeheer Apeldoorn

Heeft u vastgoed in de Korenstraat, de Korenpassage of ergens anders in Apeldoorn? Dan is vastgoedbeheer een belangrijk punt voor u! Op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van vastgoedbeheer? Bij Curo Vastgoed bent u aan het juiste adres. Met ondertussen een flink aantal vaste opdrachtgevers die de volledige vastgoedportefeuille aan ons toevertrouwen en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, helpen we u graag verder. Curo Vastgoed staat voor een breed scala aan diensten binnen vastgoedbeheer, waarbij we specialistische kennis in huis hebben. Heeft u bijvoorbeeld vragen over rendabel commercieel management, technische aspecten of financieel gerichte vragen? Curo Vastgoed helpt u verder. Lees hieronder meer over de dienst vastgoedbeheer in Apeldoorn.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn

Curo Vastgoed als uw partner

Curo Vastgoed is uw partner op het gebied van strategisch vastgoedbeheer in regio Apeldoorn. Met onze uitgebreide expertise en middels een zorgvuldige en persoonlijke aanpak, focussen we ons op alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Wij zorgen altijd voor een uitmuntend plan om alles voor u te ontzorgen, zelfs tot en met de verbouwing of renovatie van uw pand in Apeldoorn.

Het beheer van uw vastgoed in Apeldoorn

Het is van groot belang om kennis van te zaken te hebben om uw vastgoed in Apeldoorn zo goed mogelijk te beheren. Het moet namelijk zo efficiënt en rendabel mogelijk beheerd worden. Hierbij is kennis van de markt, van de gebouwen en de mogelijkheden in vastgoedonderhoud erg belangrijk. Wij kunnen u met volle overtuiging zeggen dat wij dat kunnen bieden! Daarnaast beschikken wij ook over een waardevol netwerk! Een belangrijke toegevoegde waarde om ook uw vastgoed goed te laten renderen. Nu en in de toekomst.

Assetmanagement door Curo Vastgoed

Essentieel in het vastgoedbeheer is natuurlijk de verhuur. Wij regelen dat voor u met onze dienst assetmanagement. Commercieel vastgoedmanagement dus waarbij wij zowel werken aan het vinden van huurders als aan het behoud ervan. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

Hoe gaan wij te werk?

Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich elke dag weer in om uw vastgoed optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Onze aanpak betekent daarnaast ook dat u kunt rekenen op:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders
Vastgoedbeheer in Apeldoorn bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

Informatie over vastgoedbeheer in Apeldoorn

Beschikt u over vastgoedbeheer in Apeldoorn en heeft u onze diensten nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij beheren verschillende gebouwen door heel Nederland, waaronder bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren en winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Daarbij maakt het niet uit of het bestaande bouw is of nieuwbouw, want wij regelen het voor u! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vastgoedbeheer in Apeldoorn? Ons team van vastgoedexperts staat voor u klaar, dus neem nu even contact op!

Vastgoed management

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner
  • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
  • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
  • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
  • Actueel inzicht met ons online portaal
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Als ik in een paar woorden mijn samenwerking met Curo Vastgoed moet omschrijven, dan denk ik aan het volgende; ontzorgen, vakkundig, korte lijntje, mee denken en betrokken.

Yvo Hütte – Lomax Vastgoed

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & Oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf