Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Vastgoedbeheer Amersfoort

Vastgoedbeheer in Amersfoort is erg belangrijk maar kost veel tijd! Curo Vastgoed neemt dit daarom graag voor u uit handen. Wij zijn zorgvuldig, persoonlijk en richten ons altijd op maximaal rendement. Op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van vastgoedbeheer? Bij Curo Vastgoed bent u aan het juiste adres. Met ondertussen een flink aantal vaste opdrachtgevers die de volledige vastgoedportefeuille aan ons toevertrouwen en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, helpen we u graag verder. Curo Vastgoed staat voor een breed scala aan diensten binnen vastgoedbeheer, waarbij we specialistische kennis in huis hebben. Heeft u bijvoorbeeld vragen over rendabel commercieel management, technische aspecten of financieel gerichte vragen? Curo Vastgoed helpt u verder. Lees hieronder meer over de dienst vastgoedbeheer in Amersfoort.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn

Strategisch vastgoedbeheer

Wij zijn graag uw partner voor strategisch vastgoedbeheer in Amersfoort. Wij focussen ons op allerlei zaken rondom het beheer van uw vastgoed door middel van een uitgebreide en persoonlijke aanpak. Daarnaast maken wij altijd een plan voor uw vastgoed, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei aspecten, van de verbouwing en renovatie tot aan de verhuur. Curo Vastgoed regelt het voor u.

Vastgoed efficiënt en rendabel beheren

Om vastgoed in Amersfoort Centrum zo efficiënt en rendabel mogelijk te beheren, is kennis van zaken nodig. Van de markt, van gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud in Amersfoort! Dat Amersfoort goed te bereiken is via de A1 en A28 is daarbij een voordeel! De vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed bieden u daarbij een waardevol en groot netwerk, wat erg belangrijk is nu en de toekomst.

Assetmanagement in Amersfoort

De verhuur is natuurlijk het allerbelangrijkste! Wij bieden u daarom onze dienst assetmanagement om dit voor u te regelen. Het is immers belangrijk om huurders te werven en te behouden. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

Hoe gaan wij te werk?

Onze ervaren vastgoedspecialisten beheren uw vastgoed in Amersfoort optimaal om dit maximaal te laten renderen. Dit is namelijk ons doel! Wij zorgen ervoor dat alles technisch in orde is, uw huurders tevreden zijn en u altijd uw financiële gegevens in kunt zien. Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Onze aanpak betekent daarnaast ook dat u kunt rekenen op:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders
Vastgoedbeheer in Amersfoort bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

Maximaal rendement halen uit vastgoed in Amersfoort

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen heel Nederland, waaronder Amersfoort. Dit verschilt van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Daarbij maakt het niet uit of het bestaande- of nieuwbouw is, het is allemaal mogelijk bij Curo Vastgoed! Rendement verliezen wij in ieder geval nooit uit het oog. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van vastgoedbeheer in Amersfoort? Neem dan nu contact op met onze vastgoedexperts!

Vastgoed management

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner
  • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
  • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
  • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
  • Actueel inzicht met ons online portaal
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Bij het werken met Curo Vastgoed denken we aan; Ontzorgen, Gemak, Zakelijk, Aangenaam, Correct

Max van Dam, Exploitatiemaatschappij Van Dam B.V.

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & Oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf