UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

Property management

Met propertymanagement van Curo Vastgoed heeft u vastgoed dat technisch in orde is en waarbij u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Efficiënt vastgoedbeheer dus met het onderhoud van de gebouwen tegen de beste prijs, met een uitstekende service en een toegankelijk en actueel financieel beheer.

AFSPRAAK MAKEN

VASTGOEDBEHEER VOOR ONDER MEER

BEDRIJFSRUIMTE
KANTOREN
WINKELCENTRA
PARKEERGARAGE

ONDERHOUD

Staat voor uw vastgoed groot onderhoud gepland, een (interne) verbouwing of een complete renovatie? Zorg er dan voor dat het project goed begeleid wordt. Daarmee verzekert u zichzelf niet alleen van een goed eindresultaat dat aan alle vereisten voldoet, u weet ook zeker dat het proces zelf soepel verloopt en de gemaakte afspraken worden nageleefd. Curo Vastgoed regelt projectmanagement voor al uw vastgoed. Curo Vastgoed regelt de begeleiding van het onderhoud of de renovatie graag voor u. Met experts die het vanzelfsprekend vinden om uw belangen optimaal te behartigen en daarvoor moeiteloos ook de taal van de (ver)bouwers spreken.

INKOOPBELEID ONDERHOUD

Het turnkey opleveren van kantoorruimtes wordt steeds complexer; huurders stellen meer eisen aan de indeling en inrichting. Om deze afbouwprojecten en het projectmanagement van uw vastgoed in goede banen te begeleiden, neemt Curo Vastgoed u graag alle zorg uit handen. Tijdens het gehele traject begeleiden wij zowel de huurders als verhuurders, van impressie tot aan realisatie en nazorg.

FINANCIEEL MANAGEMENT

Met een impressie weet u vooraf precies hoe de ruimte er na de oplevering uit kan komen te zien en tegen welke kosten. Zo’n impressie met bijbehorende kostenraming realiseren wij voor u binnen 5 werkdagen. Gaat u hierna over tot de uitvoering, dan bent u verzekerd van volledige transparantie tijdens het gehele proces met onder meer inzicht in de offertes van alle betrokken (onder)aannemers.

FACILITAIR MANAGEMENT

Ook als u uw eigen vastgoed wilt realiseren maar u daarvoor niet over voldoende expertise of capaciteit beschikt kunt u bij Curo Vastgoed terecht. Wij hebben ervaring met alle aspecten die bij de (her)ontwikkeling en projectmananagement van vastgoed komen kijken. Van initiatieffase tot en met nazorg; wij nemen het voor u uit handen. Deels of het gehele project:

  • Initiatieffase
  • Ontwerpfase
  • Definitief ontwerp
  • Realisatiefase
  • Opleveringsfase
  • Exploitatiefase

ENERGIEMANAGEMENT

Wenst u professionele begeleiding bij een deel van uw (ver)bouwproject, renovatie of voor het gehele proces? Maak dan gebruik van onze expertise in vastgoedprojectmanagement. Voor advies op maat of een vrijblijvende kennismaking kunt u altijd contact met ons opnemen.

SERVICEMANAGEMENT

Niets is zo vervelend als plotselinge storingen of overlast. Voor calamiteiten in uw vastgoed hebben wij een servicedienst. Deze is 24/7 bereikbaar voor uw gebruikers. Via de storingsbutton op onze website kunnen zij melding maken van calamiteiten. Is het een storing of calamiteit die direct actie vereist? Dan zijn wij altijd bereikbaar via ons servicenummer.

24-uurs servicenummer
0573 - 46 00 27

FACILITAIR MANAGEMENT

Oog hebben voor de technische kant van het vastgoedmanagement is essentieel voor goed vastgoedbeheer. Zaken zoals het dagelijkse onderhoud, het snel en adequaat afhandelen van klachten van gebruikers en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen vallen onder deze werkzaamheden

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram